Cristina Șișcanu, ce gafă vestimentară! Cum a apărut îmbrăcată la nunta Adelinei Pestrițu

Publicat: 21/07/2019 | 13:39
Cristina Șișcanu, ce gafă vestimentară! Cum a apărut îmbrăcată la nunta Adelinei Pestrițu

Cristina Șișcanu a fost prezentă, la rîndul ei, alături de Mădălin Ionescu, la nunta Adelinei Pestrițu, numai că – la biserică – a ales o ținută care i-a atras critici din partea internauților. Conform tradiției, femeile prezente la ceremonia religioasă nu ar trebui să se îmbrace în alb, asta pentru a nu eclipsa mireasa.

Ei bine, Cristina Șișcanu a procedat exact invers, alegând o rochie albă, vaporoasă, cu multe volane și despicată. ”Nu e potrivită pentru nuntă, e aproape albă, ca rochia de mireasă”, ”Nu te avantajează rochia”, ”Ridicol să te îmbraci în rochie albă la o nuntă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În ceea ce privește petrecerea de la restaurant, Cristina a preferat o rochie de culoare galbenă.

Cristina Șișcanu, criticată după ce a apărut în costume de baie sexy pe litoral

Surprinzător pentru mulți dintre fanii vedetei, aceasta a ales să facă plajă doar în costume de baie întregi, deși, când a fost la munte, în iarnă, ea a îmbrăcat unul din două piese. Chiar și așa, Cristina Șișcanu a atras toate privirile atât când a ieșit la plajă, pe malul Mării Negre, dar și când a stat la piscina vilei luxoase în care s-a cazat cu soțul și fiica lor. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, vedeta și-a asortat două dintre costumele de baie cu micuța ei prințesă, Petra.

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri cutremurătoare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Gestul teribil făcut de femeie față de proprii copii

O internaută a considerat însă că jurnalista nu are trupul suficient de tonifiat și a sfătuit-o să facă ceva în acest sens. Câțiva dintre fanii Cristinei Șișcanu au sărit în apărarea ei, iar alții au complimentat-o: “Superbă ești, Cristina!”, “Sunteți o doamnă frumoasă, cu un corp minunat și un zâmbet care cucerește pe oricine!💥💥💥💥💥”, “O femeie mai rară!”.

Citește și...