Cristina Spătar a recunoscut din ce face bani ca să-și întrețină copiii! ”Concertele sunt din ce în ce mai puține”

Publicat: 04/06/2019 | 08:46

Dacă în viața personală lucrurile par să meargă mai bine, pe plan profesional nu e deloc roz, susține artista, care se plânge că numărul concertelor a scăzut foarte mult. 

Cristina Spătar s-a relansat în afaceri după ce fostul soț a evacuat-o din vila de la Crevedia, iar acum e asociată cu un tânăr antrenor într-un business cu corsete. Cristina Spătar nu o duce însă strălucit cu banii. Și-a scos la vânzare colecția de ceasuri și spune că nu a primit pensia alimentară pentru cei doi copii de la fostul soț.

În ciuda speculațiilor de vreo doi ani și jumătate că între Cristina Spătar (46 de ani) și antrenorul Tibi Vărzaru (24 de ani) ar fi mai mult decât o relație de afaceri, cântăreața susține că nu este cazul. Totuși, Cristina Spătar continuă să creadă în iubire și nu exclude o eventuală relație chiar și cu Tibi. Eșecul în mariaj a făcut-o însă pe cântăreață să nu mai creadă în căsătorie și spune că nu va mai face niciodată pasul spre starea civilă și altar. ea a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN, aici.

Cum arăta Cristina Spătar înainte de operațiile estetice

Cristian Spătar este supranumită „Regina R&B”, însă mai are parte de un nickname – ”Prințesa operațiilor estetice”. Până la 46 de ani, vedeta a trecut prin foarte multe operații estetice – cel puțin 10 la număr, se spunea la un moment dat -, investiția ridicându-se la aproximativ 40 ooo de euro, consemnează VIVA!. Cristina Spătar recunoştea – în 2006 – că şi-a făcut o rinoplastie în Italia. A costat-o 8.000 de euro.

Cântăreaţa declara, la vremea respectivă, că nu a fost vorba despre un moft: „Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva. De cate ori îmi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie”.

În ceea ce privește alte intervenții estetice, Cristian Spătar și-a ridicat posteriorul, a apelat la liposucție, a scăpat de o parte din grăsime. Pentru ca totul să fie foarte clar, medicul estetician Chawi Youssef era de părere că „regina R&B” a bifat și alte operații. „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”. 

Citește și...