Cristina Spătar e acuzată că a escrocat o clientă cu un sacou + o pereche de pantaloni! Prima reacție: ”Nu mă ocup eu…”

Autor:
Publicat: 27/11/2019 | 23:03

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! După ce a abandonat R&B-ul pentru creația vestimentară, Cristina Spătar s-a trezit implicată într-un scandal. Renumita artistă este acuzată că ar fi escrocat o clientă cu câteva articole vestimentare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile halucinante. (CITEȘTE ȘI: HALEP & IUBI AU PLĂTIT 3.000 €/NOAPTE PENTRU O SUITĂ LA PARIS)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai nouă controversă ce se conturează în showbiz-ul românesc, în care este implicată Cristina Spătar. (NU RATA: BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE + MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII)

„Susține că face plata în termen de 30 de zile, dar…”

După ce a renunțat la muzică, ”Regina R&B” a încercat să dea ”marea lovitură” în plan financiar și a deschis un atelier de creație vestimentară. Dar se pare că nu a avut prea mare noroc, iar, recent, aceasta s-a trezit implicată într-o mega-controversă. Una dintre clientele vedetei a susținut că „Regina R&B-ului” ar fi escrocat-o cu un sacou și o pereche de pantaloni. Produse care ar valora aproximativ 1.000 de lei.

”«Regina» Cristina Spătar nu returnează banii clienților care nu sunt mulțumiți de așa-zisele haine pe care le face. Din câte știu, în situația mea se află multe persoane. Cristina Spătar susține că face plata în termen de 30 de zile, dar, în realitate, nu face niciodată plata”, ne-a scris clienta Cristinei Spătar.

Cristina Spătar e acuzată că nu ar fi returnat banii unei cliente nemulțumite

Prima reacție a vedetei: „O să rezolv în cel mai scurt timp această problemă”

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Cristina Spătar s-a declarat de-a dreptul șocată de cele semnalate. (CITEȘTE ȘI: BRIGADA ”ÎMPĂRATULUI LUMII” L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE INTERLOPUL ”ANCHETĂ”)

”Nu mă ocup eu de acest lucru. Am un băiat angajat. O să pun mâna pe telefon și o să verific ce s-a întâmplat. O să rezolv în cel mai scurt timp această problemă. Dar mai întâi trebuie să identific persoana și comanda”, a declarat Cristina Spătar, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. 

Chitanța care atestă comanda clientei

Dedicată total creației vestimentare

De când se dedică acestui business, Cristina a pus muzica pe locul doi. Artista a știut însă de la bun început că nu va putea renunța complet la concertele ei, așa că a așteptat să pună atelierul pe picioare, să aibă primele comenzi, ca să intre din nou în studio și să se reapuce de cântat.

Chiar zilele astea m-a sunat cineva pentru un concert în Italia și îmi doresc să fac asta, pentru că am lăsat cumva muzica pe locul 2. Eu cânt și folclor, și muzică ușoară, de toate. Mi-am făcut timp și am înregistrat un single nou și sper să-i fac clip, că e greu și acolo, nu-i ușor. Și acolo trebuie bani”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)