Cristina Țopescu s-a întâlnit la cafea cu un bărbat, a doua zi de Crăciun. Cine este omul care a vazut-o ultima oară

Autor: A. D.
Publicat: 14/01/2020 | 11:34

Bărbatul care a vazut-o ultima dată pe Cristina Țopescu este chiar patronul postului de televiziune la care aceasta lucra.

Cei doi s-au întâlnit în a două zi de Crăciun, la o cafea, pentru a discuta câteva probleme de serviciu. Alexandru Răducanu este fostul șef al jurnalistei și ultima persoană pe care Cristina Țopescu a vazut-o înaite să se stingă din viață. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ DE LA VILA REGRETATEI PREZENTATOARE TV. POLIȚIA I-A SIGILAT LOCUINȚA, IAR O VECINĂ…)

Patronul postului de televiziune Canal 33 a posta un mesaj în memoria Cristinei Țopescu pe o rețea de socializare și exclude ipoteza suicidului.  „Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris bărbatul

„Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”

Alexandru Răducanu a declarat ca va înființa „Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”, care se va acord anual unui student la Jurnalism. Bursa o să aibă o valoare de 3.000 de euro, bani pe care beneficiarul o să îi folosească pentru realizarea unui material jurnalistic video.

„Grantul va fi folosit de câștigător pentru a realiza un material jurnalistic video de tip interviu-reportaj, pe teme de implicare socială / activism social, iar materialul va fi difuzat pe Canal 33 în cadrul unei ediții speciale”, a declarat patronul Canal 33

Citește și...