Cruduța îi face ochi dulci lui Jador! Cum s-a filmat bruneta în mașină, pe ritmurile piesei „Dau moda”

Autor:
Publicat: 25/07/2020 | 21:53

Jador a început să devină din ce în ce mai popular. Piesele lui ajung mereu în trending și sunt puse pe repeat de către fani. Cântărețul a reușit să îi surprindă pe toți prin colaborările sale și să urce pe culmile succesului.

După succesul de la „Puterea Dragostei”, pentru Jador a urmat și succesul în cariera muzicală. Acum tânărul are o armată de admiratori și se învârte în cercurile din lumea mondenă. Iar piesele artistului nu sunt ascultate numai de fani, dar și de alte vedete din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA NEBUNU’, DECLARAȚII-BOMBĂ PENTRU JADOR: “IA-ȚI IUBITA, AI LĂSAT-O GRAVIDĂ”! CUM ARATĂ BRUNETA CARE S-A IUBIT PASIONAL CU ARTISTUL | FOTO)

Recent, pe contul de Instagram al Danielei Crudu a apărut o filmare în care bruneta dansează de mama focului pe melodia lui Jador, „Dau Moda”. Cruduța se mișcă lasciv pe ritmurile piesei și este extrem de expresivă.

Unii fani chiar au presupus că bruneta îi face ochi dulci lui Jador și s-au bucurat chiar și pentru o secundă la ideea că cei doi ar putea forma un cuplu. Mai mult, story-ul Cruduței a fost imediat repostat de către Jador.

Jador, din nou, locul 1 în trending

Jador se află , din nou, pe locul 1 în trending pe YouTube-ul din România, cu cea mai nouă piesă, “Ce n-aș da”, care este o colaborare cu artistul What’s UP.  Piesa celor doi cântăreți a ajuns imediat la inmile fanilor și a înregistrat 3,8 milione de vizualizări. (VEZI ȘI: S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂIA PE CARE MARIO FRESH A PRIMIT-O LA MAMAIA. CE GEST NECUGETAT AR FI FĂCUT JADOR)

Jador pare să se simtă ca acasă în trendingul românesc, pe locul 5 aflându-se tot o melodie a fostului concurent de la “Puterea Dragostei” – este vorba despre piesa “Jale”, la care Jador a lucrat împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi Ioniță.