Cruduța și-a devalizat ”sponsorul” la Barcelona! Pungi de cumpărături, hotel de fițe și…

Publicat: 10/07/2018 | 00:02

Daniela Crudu, una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul autohton, s-a bucurat în weekendul care a trecut de o frumoasă vacanță pe tărâm spaniol. (Promotiile zilei la monitoare) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație cu Daniela, alături de bărbatul care a răsfățat-o mai ceva ca pe o prințesă, în Barcelona. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ)

În weekendul trecut, Daniela Crudu s-a relaxat departe de țară. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost la Barcelona alături de un domn misterios. (Console si accesorii gaming) Împreună cu companionul ei, bruneta s-a bucurat pe deplin de peisajele minunate ale renumitului oraș. (NU RATA, AICI: A PLĂTIT UN SFERT DE MILION € PENTRU PRIMUL LAMBORGHINI URUS DIN ROMÂNIA!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Daniela Crudu la o cafenea din metropola catalană. După o sesiune lungă de shopping, fosta asistentă TV și bărbatul care o însoțea s-au delectat cu câteva bucate tradiționale, dar și cu câteva pahare cu băuturi fine.

Îmbrăcată lejer, cu o eșarfă pe cap, Daniela Crudu părea de-a dreptul epuizată după ce a colindat mai multe magazine de fițe, de unde a plecat încărcată de cumpărături. Dacă e să ne luăm după mulțimea de sacoșe pe care Daniela Crudu le avea așezate lângă masă, se poate spune că a avut parte de un răsfăț maxim. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU, SURPRINSĂ ÎN TIMP CE MIMA O…)

Daniela Crudu, la masă cu un domn bine, după o sesiune de shopping în Barcelona

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV anul trecut

Daniela Crudu a împlinit 29 de ani pe 14 iunie 2018. Vara trecută, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la „Xtra Night Show”, emisiune prezentată de Dan Capatos. Cu toate că a părăsit show-ul  în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Cruduța continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea s-a numărat emisiunea „Asia Express”. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI FIERBINTE APARIȚIE A ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...