Cu averea aflată sub sechestrul DNA, iubitul Laurei Teodoru e… greu de ucis! Milionarul Stelu şi-a luat Bentley ţiplă de un sfert de milion E!

Publicat: 24/03/2017 | 00:00
Cea mai nouă parte din ”Greu de ucis” (după 1, 2... 4 sau câte or fi fost!) se filmează în aceste zile în... România, cu o distribuţie de excepţie! Milionarul Gheorghe Stelian, zis Stelu-ANRP, ”actor principal” în cele mai mari dosare de corupţie instrumentate de DNA, se dovedeşte imbatabil. Stelu pare să-şi fi rezolvat definitiv situaţia juridică, una care, iniţial, se arăta extrem de complicată! Şi iată că în 2017 apare şi cu maşina de un sfert de milion de euro! Tare de tot! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

 

În timp ce averea lui (Stelu deţine numeroase proprietăţi, printre care şi cea mai scumpă, la un moment dat, vilă din Bucureşti, despre care aţi putut citi AICI) se află sub sechestrul DNA sau cel puţin aşa se ştie la nivel oficial, CANCAN.ro l-a filmat pe milionar la volanul unui Bentley nou-nouţ; valoarea acestuia se învârte în jurul sumei de 250.000 de euro. Da, aţi citit corect! Mai mult, Stelu nici nu ascunde faptul că el este proprietarul limuzinei de un sfert de milion de euro, de vreme ce şi-a înmatriculat noua achiziţie cu DDS, la fel ca pe Porsche-ul Panamera (pe care îl conduce partenera oficială, cu care are doi copii superbi) sau Audi-ul A8 pe care l-a condus în ultima perioadă.

De-a lungul timpului, milionarul şi-a pus la numărele de înmatriculare ale maşinilor lui iniţialele DDS. Aşa se întâmplă şi acum, în cazul noului Bentley
De-a lungul timpului, milionarul şi-a pus la numărele de înmatriculare ale maşinilor lui iniţialele DDS. Aşa se întâmplă şi acum, în cazul noului Bentley

Care e secretul lui?!

Afaceristul – pomenit în mega-dosarele Microsoft sau ANRP-Alina Bica – îşi expune ostentativ bunăstarea, semn că nu mai simte niciun pericol în privinţa averii lui. Coincidenţă sau nu, în ziua în care Stelu şi-a ”scos” la promenadă Bentley-ul de mega-fiţă, milionarul a apărut în prezenţa unuia dintre cei mai bine cotaţi avocaţi din România, Alexandru Morărescu. Posibil şi ca acesta să fi fost secretul lui Stelu, care de la o lună la alta e tot mai surprinzător.

Stelu şi l-a ”apropiat” pe unul dintre cei mai buni avocaţi români, Alexandru Morărescu
Stelu şi l-a ”apropiat” pe unul dintre cei mai buni avocaţi români, Alexandru Morărescu

La sfârşitul lunii ianuarie 2017, CANCAN.ro dezvăluia în premieră (CITEŞTE AICI) faptul că milionarul a început o poveste de dragoste cu prezentatoarea DIGI24, Laura Teodoru, fosta iubită a lui Ciprian Marica. Cu toate că este „căsătorit” (nu are acte în acest sens cu mama copiilor, din diferite raţiuni…), milionarul şi-a asumat relaţia cu iz de amantlâc şi a fost într-o vacanţă în Seychelles cu Laura. Apoi, la nici două săptămâni distanţă, în martie, cei doi au ”consumat” un weekend romantic la Milano (DETALII AICI). În tot acest timp, peste dosarele DNA despre care am scris mai sus, s-a aşezat tăcerea. Cel puţin în privinţa lui Stelu, cel care a avut un rol determinant în stabilirea unor conexiuni între inculpaţi. Vă amintiţi, desigur, că Stelu (el însuşi beneficiar al unor despăgubiri de peste 100 milioane de euro) le-a povestit anchetatorilor despre înţelegerile făcute cu Dorin Cocoş, Sergiu Diacomantu (fost viceANRP) sau Alina Bica (ex-şefa DIICOT) şi a explicat pe ce trasee au circulat şpăgile de milioane de euro în ”Dosarul Retrocedărilor”.

De altfel, acelaşi Stelu a ”desenat” în amănunt şi… tabloul comisioanelor din celebrul dosar Microsoft, un dosar despre care CANCAN.ro a făcut la vremea respectivă dezvăluiri-bombă (CITIŢI AICI UNA DINTRE ELE).

Adrian Nicolae