Cu ce mașină se deplasează Patriarhul Daniel. Costă peste 60.000 de euro

Publicat: 29/05/2020 | 18:59
Cu ce mașină se deplasează Patriarhul Daniel. Costă peste 60.000 de euro

De-a lungul timpului, înalții prelați au fost priviți – de foarte multe ori – cu scepticism, enoriașii fiind de părere că se vorbește foarte multe despre credință, însă oamenii Bisericii sunt atenți și la cele lumești, poate chiar mai mult decât ar trebui.

Într-un astfel de context, și Patriarhul Daniel a fost urmărit cu mare atenție, iar mulți au dorit să știe cu ce mașină se deplasează și dacă este una foarte scumpă. Evident, funcția pe care o ocupă Preafericitul Daniel impune o deplasare cu un autoturism care să ofere siguranță, din toate punctele de vedere, iar potrivit informațiilor publicate de promotor.ro, înaltul prelat se deplasează cu un Volkswagen Multivan argintiu.

Volkswagen Multivan are un preţ de pornire de aproape 40.000 de euro (cu TVA), dar poate sări de 60.000 de euro, în funcţie de motorizare, nivelul de echipare şi opţiunile suplimentare. În trecut, Patriarhul Daniel s-a deplasat cu un Audi A8, în baza unui acord cu Porsche România, iar ulterior cu un Mercedes E-Class. (VEZI ȘI AICI: DOSAR PENAL ÎN CAZUL FOCARULUI DE LA AMBULANŢA OLT! 26 DE PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU NOUL CORONAVIRUS)

Mașina cu care se deplasează Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel, despre criza coronavirusului: ”Să transformăm teama în curaj şi speranţă”

Într-un mesaj adresat tuturor enoriașilor, patriarhul a trasnsmis că oamenii trec prin zile ”de grea încercare” în care trebuie purtată ”crucea suferinței”, din cauza noului coronavirus, iar credința este cea care poate ”întări”.

„În aceste zile de grea încercare când crucea suferinţei din cauza pandemiei actuale care este prezentă în aproape toată lumea „noi trebuie să ne întărim în credinţă, să biruim frica prin credinţă şi să întărim credinţa prin rugăciune şi prin fapte bune”, a spus Patriarhul Daniel.

Frica nu poate fi exclusă, a mai spus Patriarhul Daniel, dar există și speranță. Pandemia reprezintă și un moment al faptelor bune și al rugăciunii. „Numai iubind pe Dumnezeu mai mult în rugăciune şi pe semenii noştri prin fapte bune biruim frica şi să transformăm teama în curaj şi speranţă”, a îndemnat Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. (CITEȘTE ȘI: PRIMUL DEȚINUT INFECTAT CU CORONAVIRUS A FOST CONFIRMAT LA SPITALUL PENITENCIAR JILAVA ȘI…)