Cu ce se ocupă fostul soț al artistei Anca Țurcașiu! Au un copil împreună și s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 23 de ani în SUA

Publicat: 21/07/2020 | 10:58

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au fost până de curând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Pe vremea când apărea la brațul bărbatului iubit, îndrăgita actriță părea că are un mariaj splendid, astfel că vestea divorțului i-a lăsat fără cuvinte pe unii dintre apropiații lor, dar mai ales pe fani. Puțini sunt aceia care știu cu ce se ocupă fostul soț al vedetei. În urmă cu mai bine de 23 de ani, ei s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii. 

Citește și: Prima reacție a lui Cristian Țânțăreanu, după ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de soțul său: “O dată vede nașul p**a finei”

Povestea de dragoste a artistei Anca Țurcașiu, alături de fostul soț, Cristian Georgescu

În 1997, Anca Țurcașiu l-a întâlnit prima dată pe Cristian Georgescu în SUA. În acel an, artista se despărțise de solistul Gheorghe Gheorghiu cu care s-a iubit patru ani, timp în care a fost profund rănită de acesta. Și, în ciuda dragostei enorme pe care i-a purtat-o, ea a ales să pună capăt relației din cauza infidelității cântărețului care ne-a făcut să ne îndrăgostim iremediabil de melodia “Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Cristian Georgescu i-a furat repede inima Ancăi Țurcașiu, pe care a reușit să o ajute să treacă în cele din urmă peste eșecul suferit în dragoste și, la nici măcar un an de când s-au cunoscut, ei au decis să se căsătorească. Nunta lor a avut loc în 1998, iar petrecerea la care au participat 400 de invitați a fost organizată în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu este medic stomatolog și iubește sportul la nebunie, participând la mai multe competiții în țară, unde obține premii importante, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Din iubirea pe care i-a purtat-o îndrăgitei actrițe a apărut fiul lor: Radu Georgescu s-a născut pe 1 martie 1999. Deși visau să rămână pentru totdeauna împreună, ceva grav s-a întâmplat între ei și au ales să meargă pe drumuri separate în viață, după cum vedeta a anunțat într-o postare sfâșietoare făcută ieri pe pagina sa oficială de Facebook.

Nu rata: Soțul Ancăi Țurcașiu, reacție acidă după ce actrița a anunțat divorțul. Ce a transmis medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, într-o poză făcută în 2000 versus într-una realizată la finalul lui 2019 © Facebook
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, într-o poză făcută în 2000 versus într-una realizată la finalul lui 2019 © Facebook

Descoperă și: Incredibil! La ce o supunea medicul Cristian Georgescu pe Anca Țurcașiu

La începutul acestui an, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au fost plecați într-o vacanță extraordinară în Peru, unde au vizitat locurile pe care și le-au dorit să le vadă, iar în dreptul unei fotografii în care apar împreună, artista a scris următorul mesaj: “De 23 de ani împreună! Ca și azi, prin lumea largă! La mulți ani, iubirea mea!”. Deocamdată, cei doi au decis să nu vorbească despre motivul divorțului și nici apropiații nu i-au dat de gol.

Află și: Super-imaginile cu Anca Țurcașiu, Bianca Drăgușanu, Delia + multe alte sexy-vedete la care minorii au accesul interzis!