Cum a ajuns Smiley astăzi, din greșeală, în direct la „Teo Show” de la Kanal D

Publicat: 12/02/2019 | 17:40

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au venit în platoul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D și au comentat ținutele purtate de vedetele autohtone la cinema, la premiera unui film. Iar printre ele s-a numărat și Smiley.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au venit pregătiți și au comentat ținutele vedetelor care au fost invitate evenimentul monden. Iar Smiley a primit… ”AȘA DA!” din toată inima. (CITEȘTE ȘI: SMILEY ȘI REALIZATORII MUZICII DIN COMEDIA “OH, RAMONA!” VOR O COMPILAȚIE CU COLOANA SONORĂ A FILMULUI)

”Mamă, ce șoșoni mișto are. Îmi place! Data trecută l-am criticat, dar ăsta e stilul lui. Aici, în contextul ăsta, este stilul lui, arată mișto, e degajat. E ok”, a spus Cătălin Botezatu.

”Îmi place și dragonul ăla sau ce era imprimeu. Ăștia (n.r. pantofii) sunt Dumnezeu. Foarte mișto și foarte potrivit pentru tânăra generație. Smiley, ”AȘA DA!” dragă”, a spus Raluca Bădulescu.

Încălțămintea purtată de Smiley la eveniment

Smiley și Gina Pistol, relație discretă

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut că trăiesc împreună o poveste de dragoste. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră cea ideală. (VEZI ȘI: SMILEY ȘI CLAUDIA PAVEL, AMOR ÎN SECRET! PRIMA REACȚIE A CÂNTĂREȚEI)

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley, întrebat despre femeia ideală.

Iar la prima ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul nouă, Gina Pistol a publicat o fotografie  pe Instagram, în care „apare” în brațele iubitului ei, Smiley. Imaginea a fost realizată în culisele emisiunii de la Pro Tv, dar se poate observa că este trucată. Fața Ginei a fost pusă pe corpul unui copil care s-a fotografiat cu artistul.

„Haterii o sa spuna ca e Photoshop”, a scris Gina Pistol.

Citește și...