Cum a combinat Giani Kiriță o brunetă tatuată la un party cu spumă, la piscină

Publicat: 08/07/2020 | 23:50

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu ex-“vulturul de noapte” de la Kanal D în plină acțiune. Giani Kiriță, eroul de la Exatlon, a combinat o sexy-brunetă tatuată la un party cu spumă, la piscină.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul… spumoase, în prim-planul cărora se află fostul star din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță. (NU RATA: ”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!)

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, wekeendul trecut, ex-“vulturul de noapte” a petrecut la una dintre cele mai luxoase piscine de lângă București, în complexul Ambasad’Or. Cum la piscină și-au făcut apariția numai tinere una și una, Giani Kiriță, renumit pentru „apetitul” pe care îl are pentru frumos n-a putut să stea „cuminte”.

Sexoasa brunetă s-a lipit de dinamovist

La scurt timp după ce a ajuns în superba locație din Otopeni,  dinamovistul a pus ochii pe o brunetă. Atras de farmecul acesteia, dar poate și de tatuajele ei sexy, Giani Kiriță a ”lansat” un atac nimicitor. Cu șarmul său, într-un timp record, a acaparat atenția sexoasei brunete.

Ex-“vulturul de noapte”, Giani Kiriță, în plină acțiune

Cei doi au surprinși, în repetate rânduri, îmbrățișați. Bruneta părea că s-a lipit, pur și simplu, de fostul mare dinamovist. Distracția și voia bună nu au lipsit. Rămâne de văzut dacă între Giani Kiriță și sexoasa brunetă se leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie.(NU RATA: A IEȘIT DIN IZOLARE ȘI S-A URCAT PE MOTOCICLETĂ! GIANI KIRIȚĂ, LECȚII DE MOTOCICLISM DE LA CĂTĂLIN CAZACU)

Giani Kiriță, femecat de o sexy-brunetă tatuată

Giani Kiriță a vrut să revină în fotbal

În urmă cu ceva timp, când antrenor la Dinamo era Mircea Rednic, Giani Kiriță a fost la un pas de a reveni acolo unde și-a făcut un nume, în fotbal. Asta după ce declarat că s-a săturat de ”Exatlon”, competiția unde a fost și concurent, o dată, și antrenor, în două rânduri. „Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, a spus Kiriță.

Și a apărut, la scurt timp, șansa de a reveni în ”Groapă”. „Am avut o ofertă de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști”, a povestit Giani Kiriță despre momentul când a crezut că va îmbrăca, din nou, echipamentul alb-roșu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.