Acasă » Exclusiv » Cum a debutat procesul de divorț dintre Larisa și Alin Oprea. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate

Cum a debutat procesul de divorț dintre Larisa și Alin Oprea. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate

De: Cristian Blanuta 10/10/2020 | 23:39

Cale de împăcare nu mai este, din moment ce deja a avut loc primul termen al procesului de divorț în care sunt implicați Alin Oprea, de la „Talisman”, și Larisa! Ruptura dintre cei doi ar fi survenit la începutul acestui an, iar primul semn a fost dat de soția artistului, care transmitea pe rețeaua de socializare că relația începută acum aproape un sfert de secol s-a cam… terminat! CANCAN.RO dezvăluia apoi amănunte despre despărțire, iar acum apar noi detalii, pe care vi le prezentăm în exclusivitate.

Se anunță unul dintre cele mai „încinse” procese de divorț din România, conform informațiilor D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO)! Cei doi, care deja au avut vineri primul termen, după ce nu s-au înțeles la notar, ar fi pregătiți să facă dezvăluiri incendiare, în care se acuză de infidelitate. El ar urma să detalieze din „infidelitățile” femeii care i-a fost alături timp de 22 de ani și care i-a dăruit doi copii! Larisa ar avea și ea motive serioase pentru care crede că dreptatea e de partea ei, anume Alin ar fi plecat de acasă pentru o presupusă iubită. Magistrații vor avea multe de ascultat și, cu siguranță, procesul va dura, pentru că amândoi par pregătiți să se „bată” în instanță până la ultima picătură de energie.

Nu mai există cale de împăcare! Alin Oprea și Larisa au avut primul termen al procesului de divorț

Revenind la misteriosul anunț al Larisei, bruneta luase de mai mult timp decizia de a se despărți de Alin. Se mutase în Anglia de aproximativ trei ani, alături de cei doi copii pe care-i are cu solistul de la „Talisman”, Melissa și Adrian, ambii urmând cursurile unei școli din Insulă. Mai mult, Larisa a revenit la numele de fată (Uță) pe pagina de socializare unde îi mulțumea lui Alin pentru cei 22 de ani petrecuți împreună. Însă toate aveau să ducă, neașteptat pentru cei care îi îndrăgesc, spre un proces încins, fără menajamente.

Alin Oprea, acuzat de soție că are o iubită

Larisa l-a acuzat pe Alin că are o iubită, pentru care, de altfel, s-ar fi separat sentimental de ea. CANCAN.RO vă prezenta, în urmă cu mai bine de două luni, motivul pentru care Larisa a decis că nu mai este cale de împăcare, anume, presupusa iubită a lui Alin Oprea, soția unui important om de afaceri.

Deranjat de acuzele aduse de soția lui, solistul de la „Talisman” a plătit cu aceeași monedă. Avea să dezvăluie că jumătatea lui s-ar fi întâlnit, pe timpul relației, cu mai mulți bărbați. Detaliile incendiare urmând să le prezinte la procesul în care cei doi își vor împărți bunurile. “Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, avea să facă dezvăluirea, pentru click.ro, Alin Oprea. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA (EX-TALISMAN) S-A RUPT TOTAL DE FAMILIE! COPIII ÎL RENEAGĂ!)

Alin Oprea și Larisa au fost împreună 22 de ani, dar acum au ajuns la divorț

”În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. (…)

Un alt moment delicat a fost în anul 2014, atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste cinci luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o nouă relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni TV.

Există și alte infidelități, însă, mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri. C-au fost două, c-au fost nouă, de-atunci nu mai e ca nouă. Fac și eu haz de necaz acum, însă, realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei, acesta fiind, de fapt, motivul real al divorțului”, a mai spus Alin.

Tavi Colen, colegul de trupă, s-a certat cu Alin din cauza Larisei

Trupa Talisman s-a înființat în 1996, cu interpreții Alin Oprea și Tavi Colen, și a făcut furori o lungă perioadă. Melodia ”Atât de singur” avea să devină un adevărat hit. Au urmat mai multe piese, și ele de succes, dar cei doi rupeau colaborarea în 2006, spre surpriza fanilor. De fapt, Tavi lua atunci decizia, după ce a fost deranjat de atitudinea lui Alin, cauzată, din ce spune, și de soția Larisa. ”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. (NU RATA: ALIN OPREA, DAT ÎN JUDECATĂ DE SOȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. “E PRIMA OARĂ CÂND AUD”)

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, a fost dezvăluirea lui Tavi Colen.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...