Cum a fost sechestrat și tâlhărit iubitul Margheritei + Ce pedepse au primit atacatorii lui

Publicat: 31/05/2020 | 00:09

Noi detalii uluitoare despre iubitul Margheritei de la Clejani au ieșit la iveală! Vestit pentru anturajul dubios, în urmă cu ceva timp, Theodor a fost protagonistul unui eveniment extrem de violent. După ce a ajuns pe patul de spital, tânărul și-a căutat dreptatea în instanță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S.(Departamentul de Ancehte Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile legate de un episod violent în care a fost implicat Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani.

Răfuială între consumatorii de droguri

În toamna anului trecut, iubitul cântăreței a fost tâlhărit și sechestrat de mai mulți tineri. La vremea respectivă, oamenii legii au catalogat incidentul drept o răfuială între consumatorii de droguri. (NU RATA: LEGĂTURA SINISTRĂ DINTRE ALEX BITTMAN ȘI IUBITUL MARGHERITEI DIN CLEJANI. INFORMAȚIILE AU IEȘIT ABIA ACUM LA IVEALĂ)

Conform surselor noastre, Theodor ar fi achiziționat de la agresorii lui un pliculeț cu substanțe interzise destinate consumului propriu, dar pe care nu l-ar fi achitat. Pentru a-și recupera ”paguba”, agresorii l-ar fi urmărit în trafic, l-ar fi bătut, după care au urcat în mașina lui și l-au obligat să-i ducă la locuința sa, acolo unde l-ar fi deposedat de mai multe bunuri de valoare. În urma incidentului extrem de violent, iubitul Margheritei de la Clejani a ajuns extrem de „șifonat” la spital.

Potrivit surselor noastre, tânărul ar fi fost preluat de un echipaj SMURD din locuință și dus la Spitalul de Urgență București, în stare gravă.

Theodor a fost tâlhărit anul trecut

Și-a denunțat agresorii!

Iubitul Margheritei și-a căutat însă dreptatea în instanță. Din câte se pare, la scurt timp după incident, Theodor a formulat plângeri împotriva agresorilor săi.  După un proces care s-a judecat în regim de urgență, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 s-au pronunțat în cazul acestuia.

Conform unor surse din mediul judiciar, judecătorii i-au condamnat la închisoare pe cei trei tineri care l-au tâlhărit și sechestrat pe iubitul Margheritei. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, atacatorii au fost obligați la plata sumei de 1.870 de lei, cu titlu de daune materiale și suma de 3.000 de euro, cu titlu de daune morale.

De menționat este faptul că doi dintre cei trei agresori ai lui Theodor figurează cu antecedente penale. Mai mult decât atât, magistrații au fost șocați de faptele celor trei agresori și au decis ca acestora să le fie recoltate probe care să fie păstrate în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare, măsură care se impune în cele mai multe dintre cazuri pentru infractorii periculoși. (VEZI ȘI: THEODOR, IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, PRIMELE DECLARAȚII. TÂNĂRUL NEAGĂ TOT: ”AM AVUT O REȚETĂ DE LA…”)

Decizia instanței

Tip soluție: Condamnare  Soluția pe scurt:  A. În baza art. 396, alin. 1 și 2 Cod de procedura penală, condamnă pe inculpatul FIRU DANIEL CONSTANTIN la pedeapsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233 art. 234 alin. 1 lit. d, e și f Cod penal cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal (fapta săvârșită în 23.09.2019).

Scenele violente a căror victimă a fost iubitul Margheritei au fost filmate de un șofer
Scenele violente a căror victimă a fost iubitul Margheritei au fost filmate de un șofer

În baza art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, contopește pedeapsele aplicate prin prezenta și aplică inculpatului FIRU DANIEL CONSTANTIN pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă un spor de 6 luni închisoare (reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsa), inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultanta de 5 (cinci) ani și 6 (șase) luni închisoare.

În baza art. 7 din Legea nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul FIRU DANIEL CONSTANTIN la data rămânerii definitive a prezenței hotărâri, urmând că, în temeiul art. 5 alin. 5 din Legea nr. 76/2008, inculpatul să fie informat că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obținerea și stocarea în S.N.D.G.J. a profilului sau genetic.

În baza art. 396, alin. 1, 2 și 10 Cod de procedura penală, condamnă pe inculpatul SUCIU ANDREI GEORGE la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fapta prevăzută și pedepsită de art. 205 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal (fapta săvârșită în 23.09.2019).

În baza art. 396, alin. 1, 2 și 10 Cod de procedura penală, condamnă pe inculpatul POPESCU ALEXANDRU EDUARD la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fapta prevăzută și pedepsită de art. 205 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal (fapta săvârșită în 23.09.2019).

În temeiul art. 274 alin. 1 teza finală Cod procedura penală, onorariile parțiale ale avocaților desemnați din oficiu pentru inculpați (conform încheierilor de ședința din dosarele asociate), rămân în sarcina statului și vor fi avansate din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea minutei. Pronunțată în ședința publică astăzi, 19.05.2020”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Iubitul Margheritei a fost băgat în spital în urma unei reglări de conturi

Cine este iubitul Margheritei

Theodor, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...