Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 19 kg: „Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie!”

Publicat: 09/10/2018 | 08:00

Corina Dănilă (46 de ani) a slăbit 19 kg într-un an și a ajuns la o siluetă de vis. Actrița a ajuns să aibă corpul de pe vremea când a terminat facultatea și a devenit știristă, adică în 1994. Prezentatoarea de la TVR2 susține că nu mănâncă zahăr și că evidă prăjelile. 

Din cauza greutății, Corina Dănilă a avut diverse probleme de sănătate, inclusiv la coloana vertebrală. Ea a ales să urmeze un program amplu la o clinică privată, unde i s-a făcut un regim alimentar personalizat. Corina Daniela a slăbit enorm și a ajuns la 57 de kilograme. Actrița a povestit la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” ce alimente mănâncă: „Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate, salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.  Actrița nu mănâncă zahăr deloc şi evită prăjelile şi alimentele procesate. (Citește și Corina Dănilă tună și fulgeră: ”Vă rog, nu dați curs acestor impostori!”)

„Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu ştevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a explicat Corina Dănilă.

 

Citește și...