Cum a traficat-o „loverboy-ul” Ionel pe „Antonia” într-un club din Elveția. A obligat-o să aibă opt clienți pe zi și…

Autor: C.S.A.
Publicat: 18/05/2020 | 19:30
Anchetatorii DIICOT au cerut, în plină pandemie, arestarea preventivă a lui Ionel C., din Argeș, pe care îl acuză de trafic de minori. Mai precis, bărbatul de 33 de ani este suspectat că şi-a traficat aşa-zisa iubită, pe care o prezenta sub numele „Antonia”, într-un club din Elveţia, unde copila practica prostituţia pentru binele financiar al acestuia. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din anchetă.
„Antonia” a fost recrutată de la vârsta de 15 ani de „loverboy-ul” Ionel, care i-a promis că își vor întemeia împreună un cămin. Fata a stat, de altfel, de la începutul relației, acasă la Ionel. (NU RATA: Traficant de minori din România, capturat de DIICOT fix când vindea o tânără cu 400 de euro)
Potrivit unor surse judiciare, în cei trei ani, până la majoratul fetei, suspectul a şantajat-o emoţional pe „Antonia”, a agresat-o și a amenințat-o, inclusiv că le va face rău tatălui şi fratelui acesteia, dacă nu acceptă să se prostitueze. Totul, sub motivația că va fi necesar să strângă o sumă de bani considerabilă, care să asigure tot confortul viitoarei căsnicii a celor doi.

Toți banii obținuți din prostituție ajungeau la Ionel

Caz uluitor de exploatare a unei minore
Așa se face că, în perioada iulie 2019 – începutul lui 2020, victima a practicat prostituţia într-un club din oraşul elvețian Rüthi, iar sumele de bani obţinute au fost transferate prin intemediari sau personal „loverboy-ului”.  Anchetatorii DIICOT au ajuns cu investigaţiile până în Elveţia, unde se presupune că era traficată fata de către cel care îi spunea că o iubeşte. (CITEȘTE AICI: Mărturii din ”depozitul Diavolului” de la Bacău. Minorele erau drogate și supuse perversiunilor sexuale)
Potrivit surselor citate, tânăra a fost înregistrată ca prostituată în clubul respectiv, din vara lui 2019 până în ianuarie 2020, fiind identificată în locaţia respectivă cu ocazia unui control din august 2019.
Pseudonimul sub care fata era cunoscută clienţilor a fost acela de „Antonia”, conform acelorași surse. Fata era plătită cash, iar sumele de bani obţinute erau transferate în România, prin servicii rapide, de profil. La audiere, „Antonia” ar fi mărturisit că, la aproximativ două săptămâni după ce a împlinit vârsta majoratului, s-a prostituat în beneficiul lui Ionel, ca urmare a dependenţei emoţionale de acesta, a actelor de agresiune şi a ameninţărilor cu acte de violenţă atât asupra sa, cât şi a membrilor familiei sale. (VEZI AICI: Minore șantajate cu imagini XXX până ajung în pragul disperării)

Fără mâncare, fără libertate!

De remarcat, potrivit surselor citate, că „loverboy-ul” era extrem de agresiv fizic şi verbal la adresa fetei și o obliga să aibă cât mai mulți clienți. Astfel că, în unele zile, tânăra era obligată să aibă chiar și opt clienți, în speranța că îl va mulțumi financiar pe „călăul” ei. Acesta i-ar fi restricționat, de altfel, și libertatea de mișcare, în condițiile în care atunci când tânăra se afla în România nu părăsea imobilul în care locuiau şi nu se întâlnea cu alte persoane fără acordul „loverboy-ului”. Anchetatorii au stabilit că tânăra a suferit numeroase privațiuni, inclusiv în ceea ce priveşte o alimentaţie decentă,  aflându-se sub controlul total al bărbatului de 33 de ani care o exploata.
Sursele noastre au mai dezvăluit că, pentru a se asigura că va primi banii săptămânal de la „Antonia”, Ionel C. a obligat-o pe fată să-şi deschidă un cont la bancă, iar cardul aferent contului, dar şi codul PIN au fost lăsate de titulară „loverboy-ului”. (NU RATA: Proxeneta din centrul de plasament. O fată de 16 ani din Vâlcea își obliga colegele să se prostitueze)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...