Cum a umilit-o Jador pe Vulpița de la Acces Direct: „Veronica, ești o…” Imagini filmate cu camera ascunsă

Publicat: 25/05/2020 | 10:31
Cum a umilit-o Jador pe Vulpița de la Acces Direct: „Veronica, ești o…” Imagini filmate cu camera ascunsă

Devenită ”vedetă” peste noapte, după ce a fost o prezență constantă în emisiunea ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida, Vulpița din Vaslui dorește să se reinventeze și să pornească pe un cu totul alt drum.

S-a lansat și în muzică, și-a schimbat look-ul, ar vrea să lase tot trecutul rural în urmă și să înceapă o viață nouă, viață de celebritate admirată și vânată de fani. După ce a apărut și alături de Jador, Vulpița a căpătat și mai multă putere. Dar, pe urmă, s-au certat, însă lumea este mică, iar cei doi s-au întâlnit, în culise, la Antena 1.

Jador a fost ironic, însă Vulpița pare a nu-și fi dat seama de asta, plecând de la ideea că este… lăudată și, mai ales, ”invidiată” de Jador. (CITEȘTE ȘI: AVEM IMAGINILE! ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA INTIMĂ A LUI RAFAELO CU VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT)

Jador: ”Veronica! Nu pot să cred…”

Întâlnirea dintre cei doi a început cu zîmbetul larg al lui Jador, acesta declarându-se chiar surprins că o reîntâlnește pe Veronica.

Iar Vulpița a arătat că este încântată de o asemenea abordare, chiar dacă nu a realizat că Jador transmitea mult mai mult fără să vorbească, decât prin intermediul cuvintelor.

”Filmează! Hai, filmezi?”, a început Jador, cu un zâmbet larg pe chip, după ce a văzut-o pe Vulpița din Vaslui. ”Veronica!”, a mai spus artistul, iar apoi i-a pupat mâna Veronicăi, în timp ce aceasta îl întreba… de ce este ”invidios” pe ea. ”Nu pot să cred”, a continuat Jador, ”o cunosc pe Veronica, nu-ncercați să băgați… (n.red. – strâmbe) ”Veronica, stai jos, Veronica. E o șmecheră, mă, e o șmecheră, voi nu vă dați seama că e Veronica aici. Ce mai faci, Veronica?”, întreabă Jador. ”Bine”, îi răspunde Vulpița din Vaslui. ”Ești o șemecheră”, continuă Jador pe aceeași linie, iar Vulpița din Vaslui zîmbește, încântată de ceea ce aude. ”Viorel e plecat în țările calde”, mai spune Vulpița. ”Tu ești singură acum, nu ești cu Rafael?”, mai întreabă Jador. ”Singurăăăă”, răspunde Vulpița din Vaslui. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL RUȘINOS PENTRU CARE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A FOST CONCEDIATĂ DE LA ANTENA 1)

Citește și...