Cum acționau membrii ”Brigăzii lui Șurubelniță”. Au tâlhărit victima de 2 lei și… i-au restituit portofelul!

Autor: I.D.
Publicat: 18/05/2019 | 22:57

Cam așa stă treaba: niște băieți cărora legea nu le spune absolut nimic au venit în București să ”producă”! Cu șurubelnițe, da! (Cel mai bine platit job din București) Dar în ce mod și-au propus s-o facă? Au ieșit pe stradă și l-au tâlhărit pe primul ieșit în calea lor de… 2 lei. Iar ce au făcut apoi întrece orice fel de imaginație! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie toate detaliile uluitoare.

Nu a fost singurul cetățean care a avut ghinionul de a se întâlni cu ”vânjoasa” ceată formată din scurt. Omului prăduit de 2 lei i s-a dat înapoi portofelul, dar altul a intrat, rapid, în colimator. Băieții i-au cerut 5 lei… Scurt, altfel, îl ”taie”. Nu au făcut mulți purici pe stradă, au fost prinși! (CITEȘTE ȘI: DOI BĂRBAŢI ACUZAŢI DE TENTATIVĂ DE OMOR ÎN DOUĂ DOSARE DIFERITE, REŢINUŢI)

„Din declarația inculpatului F_____ R_____ rezultă că la data de ……. a plecat din B_______ V___ împreună cu M____ S____, P____ R_____ F______ și C______ C_______ M____ cu intenția de a fura orice pentru a face rost de bani. Cu banii pe care îi avea inculpatul P____ R_____ F______, au cumpărat băutură pentru a avea curaj și s-au înarmat, el cu un cuțit și C______ C_______ M____ cu o șurubelniță. În jurul orei 19.15 – 19.30 , în timp ce se aflau în stația tramvaiului nr. 1 de sub Podul Grozăvești, au observat un tânăr îmbrăcat într-o geacă lungă până la genunchi.  (Avantajele oferite de un studio de videochat) 

Inculpatul arată că l-a amenințat pe acel tânăr cu cuțitul spunându-i: «Te tai scoate banii», i-a băgat mâna în buzunarul hainei si i-a luat telefonul mobil, iar P____ R_____ F______ i-a băgat mâna în celălalt buzunar, i-a luat portofelul, l-a desfăcut și a luat 2 lei, după care l-a restituit persoanei vătămate”, stă scris în rechizitoriu. (VEZI AICI: SENTINȚA CARE AR PUTEA DINAMITA DOSARELE ANRP)

Clanul Șurubelniță a ajuns după gratii

”La data de 18.06.2017, inculpații F_____ R_____, P____ R_____-F_____, C______ C_______- M____ și M____ S____ au deposedat-o prin amenințare pe persoana vătămată, neidentificată până în prezent, de un telefon mobil și de suma de 2 lei, sens în care au abordat-o pe o persoană vătămată, au înconjurat-o pentru a-i împiedica scăparea, suspecții F_____ R_____ și C______ C_______ M____ au amenințat-o cu un cuȚit, respectiv cu o șurubelniță, iar suspecții F_____ R_____ și P____ R_____ F_____ au deposedat- o de un telefon mobil, respectiv de suma de 2 lei.

La data de 18.06.2017, suspecții F_____ R_____, P____ R_____-F_____, C______ C_______- M____ și M____ S____ au încercat să o deposedeze prin amenințare pe persoana vătămată S______ M____ C_______ de suma de 5 lei, sens în care au înconjurat-o pentru a-i împiedica scăparea, suspectul F_____ R_____ a amenințat-o cu un cuțit, iar suspectul M____ S____ a încercat să o deposedeze de suma de 5 lei”, mai scrie în documentele magistraților. (CITEȘTE ȘI: DREPTATE ÎN CAZUL ”FABRICA DE DOSARE” DE LA PLOIEȘTI)

Astfel, tâlharii au fost condamnați, în urma anchetei care a luat pas cu pas firul evenimentelor. Sentințele sunt într unu și doi ani, iar instanța i-a obligat pe inculpați și la plata cheltuielilor de judecată, câte 1.000 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...