Cum arată bărbatul ideal pentru Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei? Cele două surori l-au căutat și într-o emisiune de la Antena 1

Autor:
Publicat: 12/08/2020 | 16:39
Cum arată bărbatul ideal pentru Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei? Cele două surori l-au căutat și într-o emisiune de la Antena 1

Alexandra și Adriana Cărare au decis să pornească în căutarea bărbatului ideal cu ajutorul emisiunii „Puterea Dragostei”. Cele două surori își doresc de ceva timp să îl găsească însă nu au avut prea mult succes până acum. Se pare tinerele nu se află la prima încercare și au mai participat la un show de dating, difuzat de Antena 1.

În grila de program de la Antena 1 a apărut o nouă emisiune, „Rămân cu tine”,  prezentată de Liviu Vârciu. Iar în prima ediție a emisiunii telespectatorii au putut să le observe și pe cele două surori din Vaslui. Se pare că Alexandra (26 de ani) și sora sa mai mică, Adriana (23 de ani) sunt în căutarea iubirii de ceva timp. (CITEȘTE ȘI: UN CELEBRU MANELIST A INTRAT ÎN CASA PUTEREA DRAGOSTEI! CINE ESTE NOUL „CASANOVA” CARE LE-A LUAT MINȚILE DOMNIȘOARELOR)

Având în vedere că show-ul de la Antena 1 este unul filmat acum ceva timp este clar că cele două surori nu au avut prea mult succes în găsirea partenerului ideal, așa că au încercat din nou, de data aceasta la Kanal D, la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Ce fel de bărbat își doresc să întâlnească surorile Cărare în casa Puterea Dragostei

Chiar dacă până acum nu au avut noroc, Alexandra și Adriana sunt sigure că emisiunea de la Kanal D o să le aducă mare iubire. Fetele știu exact ce caută la un bărbat și cum trebuie să arate acesta. (VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU, DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, MĂRTURII SFÂȘIETOARE: ”A MURIT!”)

Alexandra s-a înscris în emisiunea de la Kanal D cu gânduri foarte mari. Tânăra mămică nu mai vrea să piardă timpul și își dorește să îmbrace rochia de mireasă, pe care o are deja pregătită. Este deschisă și nu foarte pretențioasă, însă un lucru este sigur bărbatul de lângă ea trebuie să fie sincer. Ea a declarat că nu trece și nu va accepta niciodată într-o relație minciuna.

La polul opus se află Adriana care pune mai mult accentul pe aspectul fizic. Aceasta își dorește ca partenerul ei să fie înalt, frumos, brunet și bine lucrat. Din planurile ei sunt excluși categoric bărbații blonzi, iar partenerul ideal trebuie să fie un  bărbat care știe ce vrea de la viață și care să aibă încredere în ea.