Cum arată după externare prima vedetă din România diagnosticată cu noul coronavirus. Avem imagini unice!

Autor: C. C.
Publicat: 11/05/2020 | 23:13

În urmă cu câteva săptămâni, noul coronavirus a lovit și în showbiz-ul autohton. Fostul ”iepuraș” Playboy a fost prima vedetă depistată pozitiv. După ce a primit tratamentul necesar, tânăra a fost externată și acum se numără printre învingătorii virusului ucigaș. A revenit în sânul familiei și se bucură de compania celor dragi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante. (CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

Roxana Marinescu Schwartz a fost prima vedetă din România testată pozitiv cu noul coronavirus și, după acest rezultat îngrijorător, ea a fost internată la „Matei Balș” pentru a primi tratamentul necesar. Iată că vine și o veste bună, în toată această criză medicală fără precedent: Roxana a ajuns, din nou, în mijlocul familiei. După ce a învins cumplitul virus, bruneta se bucură pe deplin de toate bucuriile vieții. (NU RATA: MANECHINA LUI BOTE” EXPLICĂ RELAȚIA CU INTERLOPUL. “ÎI MAI SPUNEAM ANUMITE LUCRURI LA NERVI, CA SĂ ÎL OFTIC” + “NU CRED CĂ…”)

Are din nou motive de bucurie

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Roxana Marinescu în apropierea locuinței, din zona de nord a Capitalei, acolo unde vedeta a ieșit la o scurtă plimbare împreună cu fiul ei.

După perioada mai puțin fastă, fostul ”iepuraș” Playboy pare să aibă din nou motive de bucurie. Și asta pentru că băiețelul pe care îl are cu doctorul Victor Schwartz îi aduce zi de zi zâmbetul pe buze.

Îmbrăcată sport și etalând o formă de invidiat, Roxana Marinescu a petrecut minute de vis alături de fiul ei. În timp ce micuțul s-a distrat pe trotinetă, bruneta a profitat de ocazie și a făcut puțină mișcare. Ea fiind renumită pentru viața sportivă pe care a adoptat-o în ultima perioadă. (VEZI ȘI: ROXANA MARINESCU, ATACATĂ DE OAMENI CARE SPUN CĂ NU SUFERĂ DE CORONAVIRUS! ”MĂ DOARE RĂUTATEA UNORA ATUNCI CÂND OMUL ESTE LA NECAZ”)

Roxana Marinescu, prima vedetă diagnosticată cu COVID-19

Confesiuni dureroase!

Blondina a susținut că această experiență a schimbat-o și a făcut-o să vadă lucrurile altfel. Pe contul de Facebook, fostul model Playboy a povestit totul despre cele întâmplate.

„Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile de bine, vă doresc multă sănătate și cel mai important sfat pe care pot să vi-l dau în acest moment este să stați acasă. Acum o săptămână nu mă gândeam că există cu adevărat coronavirus și mă poate afecta chiar pe mine, credeam că sunt tare și invincibilă, iar virusul este contactat doar de cei bătrâni, slăbiți și cu probleme de sănătate. Dar nu… virusul te ia pe nepregătite, nu ține cont de nimic, este ceva diferit, simți că parcă ești alt om, nu îți explici de la ce, simți că ești slăbit, respiri mai greu, obosești și îți pierzi mirosul ba chiar gustul (așa a fost la mine)!

Apoi, când afli, te gândești doar că o dată ce ai virusul să nu afecteze organele interne, căci nu știe nimeni evoluția lui atunci când este deja înăuntrul tău. Apoi urmează panica și orice stare pe care o ai te gândești cu disperare să nu fie altceva nou și speri că evoluția să nu fie una devastatoare! Eu cred că este ca la loterie: ori câștigi lupta, ori o pierzi! Sunt oameni care nu cred că există coronavirus, ba chiar că este un circ mediatic …dar odată ce ești înăuntru, acolo, în spital, vezi cu adevărat ce înseamnă oameni în suferință, oameni în stare gravă, bătrâni și tineri și te întrebi «ei cu ce au greșit?» iar din acel moment ești alt om, renaști și îți dorești să îți schimbi viața atunci când totul o să ia sfârșit!! Te simți norocos că tu ai fost un caz fericit…

Doar că nu mai este nimic la fel după ce ieși de acolo, ai învățat ceva din această experiență și începi să prețuiești orice lucru simplu, începi să prețuiești faptul că respiri, că bei un lapte cald cu miere, că te joci cu copilul tău chiar dacă porți mănuși și mască…. Te gândești că ai fost un norocos și că Dumnezeu te iubește foarte mult, iar atunci când vă întrebați «oare cunosc pe cineva care are coronavirus sau este o minciună» să știți că mă cunoașteți pe mine…” a scris soția lui Victor Schwartz, pe contul ei de Facebook.

Roxana Marinescu a scăpat de la „Matei Balș” și acum se bucură din plin de viață

Roxana a devenit mămică după mai multe fertilizări in vitro!

Fostul model s-a căsătorit în 2013 cu medicul estetician Victor Schwartz, iar doi ani mai târziu, după multe proceduri de fertilizare in vitro, a venit pe lume şi fiul ei, Edi. De atunci, bruneta a renunţat la cariera ei în modelling şi s-a dedicat copilului. Roxana a urmat cursuri de make-up şi a profesat în domeniu, iar de ceva timp vrea să-şi schimbe complet job-ul. O carieră sportivă îi surâde mai mult ca oricând. (NU RATA: ROXANA SCHWARTZ, CONFESIUNI DUREROASE DESPRE COVID-19, DUPĂ CE A FOST EXTERNATĂ: „NU MAI ESTE NIMIC LA FEL DUPĂ CE IEȘI DE ACOLO”)

A pozat în Playboy

În septembrie 2012, Roxana Marinescu si-a împlinit unul dintre cele mai mare visuri ale ei: să apară în Playboy. Bruneta a realizat un pictorial de senzație pentru revista iepurașului cu papion din România, fotografiile fiind foarte bine primite de reprezentanții sexului puternic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...