Cum arăta iubita lui Alex Bodi înainte înainte de operațiile estetice. Juri că este altă persoană. FOTO

Publicat: 27/05/2020 | 20:41

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi, nu mai este fata inocentă de acum câțiva ani. Rusoaica și-a făcut foarte multe operații estetice și în prezent parcă este altcineva.

Transformarea este radicală, semn că a Daria investit o sumă mare de bani pentru rezultatul actual. Se pară că nu doar pasiunea ei pentru mașini de lux beneficiază de atenție, ci și aspectul ei fizic.

Citește și: ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA AU DUS RELAȚIA LA UN ALT NIVEL! IERI ERAU „PARTENERI DE AFACERI”, AZI ÎȘI FAC DEDICAȚII AMOROASE

Și pentru că toate au și o explicație, tânăra nu este tocmai săracă. Locuiește în Londra de când avea 15 ani, este o afaceristă de succes, având o mare slăbiciune pentru lux și opulență și nu se dă în lături de la a-și face orice plăcere.

Alex Bodi, petrecere cu lăutari 

Despărțirea de Bianca Drăgușanu l-a transformat pe Alex Bodi într-un mare petrecăreț, semnal sugestiv că un sfârșit se transformă, inevitabil, într-un nou început. Iar unde este vorba despre o petrecere de zile mari, firește că lăutarii nu pot să lipsească din decor.

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu s-a decis se relaxeze la o narghilea, alături de Elis Armeanca, artistul cântându-i lui Alex Bodi melodiile preferate, iar acesta a reacționat în consecință. Le-a dat bani lăutarilor, în timp ce artistul i-a interpretat omului de afaceri tot ce a dorit sufletul acestuia într-o astfel de perioadă.