Cum arată maşina Margheritei de la Clejani, după ce a făcut accident în această dimineaţă. FOTO de la faţa locului

Publicat: 23/05/2020 | 10:59

Dimineața de sâmbătă a început cum nu se poate mai prost pentru Margherita de la Clejani, vedeta fiind implicată într-un accident de circulație pe strada Norilor din Capitală, numai că polițiștii care au efectuat primele cercetări au ajuns și la o altă concluzie. Una suprinzătoare. 

Margherita de la Clejani a trebuit să meargă, alături de oamenii legii, la IML, pentru a face analize în urma ”comportamentului suspect” pe care l-au sesizat polițiștii. Iar în urma analizelor, Margherita a fost testată pozitiv la heroină, motiv pentru care riscă, acum, și un dosar penal.

Accidentul în care a fost implicată vedeta nu a fost unul grav, mașina sa ieșind doar puțin ”șifonată” în urma aceste întâmplări nedorite. Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, ACCIDENT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! SURSE: A FOST TESTATĂ POZITIV!)

Margherita de la Clejani, testată pozitiv la… heroină

Margherita de la Clejani a trecut la… blond: ”Se vede că e perucă!”

La sfârșitul anului trecut, Margherita de la Clejani s-a vopsit blondă, însă foarte mulți fani au criticat-o și au fost de părere că, de fapt, vedeta ar purta o perucă.

Fiica Clejanilor a publicat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram și a atras asupra sa un val de critici din partea internauților.

„Am mai văzut perucă, dar asta e groaznică se vede din toate colțurile că e peruc㔄Cât de urâtă ești…”„Nu-mi place, arată ca o cuvertură!” sau „Ce urâtă, e mai frumoasă mama ei decât ea”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase postate. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DIN CLEJANI A COMIS CEA MAI MARE GAFĂ. S-A POZAT PE O TROIŢĂ DEDICATĂ EROILOR DE LA REVOLUȚIE)

Citește și...