Cum arată Oana Sârbu în costum de baie, la 50 de ani

Publicat: 18/11/2018 | 09:01

Chiar dacă a împlinit deja 50 de ani, vedeta este foarte mândră de corpul, pe care îl afișează fără probleme în costume de baie minuscule.

Oana Sârbu a fost mereu discretă cu aparișiile ei publice șia încercat să nu atragă atenția prea mult. rcursul carierei sale o limită în tot ceea ce a însemnat viața personală și aparițiile publice.

Citește și S-A DESPĂRŢIT DE OANA SÂRBU ŞI ŞI-A REFĂCUT VIAŢA ALĂTURI DE EA! CUM ARATĂ ŞI CU CE SE OCUPĂ SOŢIA LUI ROBERT TURCESCU 

Acum însă, la 50 de ani împliniți, Oana Sârbu pare însă mai îndrăzneață decât la 20! Artista a postat câteva imagini în care a pozat sexy, dar și o fotografie cu ea în costum de baie.


#misssummer
#misssunnydays ”, a scris Oana în dreptul imaginii publicate pe o rețea de socializare. Fanii nu au întârziat să îi aducă laude: ”Wow ce frumoasă ești!”, ”Superbaa!!!!”, ”Te ador!”, ”Superba. Mereu tanara si frumoasa.”, ”Fabuloasa!”, ”Frumoasă foc!”, ”Wow, Oana ești foarte frumoasă!”, i-au transmis aceștia, entuziasmați să o vadă pe Oana Sârbu în costum de baie

Puțini știu însă că Oana Sârbu are un băiat, despre care vorbește foarte rar, dar de care e extrem de mândră.

E un copil mai mult decât cuminte, e un copil strălucitor. Avem doi căţei şi ei sunt partenerii lui de joacă. Acum e în tabără la schi. Mi-am permis să-l iau puţin mai repede de la şcoală să-l trimit mai repede acolo, am înţeles că pârtiile sunt mai libere decât în vacanţă. Eu nu schiez, dar el face tot felul de sporturi. Face 9 ani”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat lui Cristi Brancu.

 

Citește și...