Cum au fost surprinși Vulpița și Viorel, în casa lor din Blăgești. Nimănui nu i-a venit să creadă

Autor:
Publicat: 14/09/2020 | 10:54
Cum au fost surprinși Vulpița și Viorel, în casa lor din Blăgești. Nimănui nu i-a venit să creadă

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct s-a încheiat, însă cei doi continuă să trăiască iubirea și nebunia la cote maxime, la Blăgești. Deși toată lumea credea că nu vor mai fi activi pe conturile de Instagram, cei doi soți Stegaru au demonstrat contrariul.

Vulpița și Viorel au părăsit Bucureștiul și s-au întors la Blăgești și se pare că această decizie a fost una extrem de bună pentru ei.

Contul de Instagram al Veronicăi este foarte activ, iar soția lui Viorel Stegaru postează constant fotografii, pentru urmăritorii ei. Ipostaza în care s-au afișat ea și Viorel, de curând, a fost una care i-a lăsat mască pe toți internauții care nu mai credeau că cei doi se mai pot înțelege bine, având în vedere parcursul lor de la Acces Direct.

Cei mai controversați oameni din Vaslui a făcut înconjurul internetului cu ultima ipostază în care s-au afișat, mai ales că nimeni nu mai credea în dragostea lor. Mai exact, Vulpița a postat un screenshot cu a și Viorel, în timp ce vorbeau pe apel video. În imagine, cei doi sunt extrem de apropiați, iar Veronica își sprijină capul pe umăr soțului său, în cel mai tandru mod cu putință.

Cum a fost Vulpița primită de soacra Ilinca, la întoarcerea în Blăgești

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO din partea unei vecine de-a Stegarilor, cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

„Au venit acasă pentru că începea Maria grădinița. Ilinca (soacra Vulpiței, n.r.) nu putea să se ocupe de copilul ăsta amărât la nesfârșit. Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat.

S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a spus vecina Stegarilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.