Cu ce se ocupă Vulpița de când nu mai apare la TV. Mirela Vaida a anunțat: „Telenovela…”

Publicat: 09/09/2020 | 08:13
Cu ce se ocupă Vulpița de când nu mai apare la TV. Mirela Vaida a anunțat: „Telenovela…”

Soții Stegaru și-au luat adio de la emisiunea Acces Direct pentru totdeauna. Veronica și Viorel au plecat acasă pentru a avea grijă de fetița lor.

Cei doi au strâns niște bănuți, experiență și o familie frumoasă de care trebuie să se ocupe. „Doamnelor și domnilor, astăzi după aproape 8 luni de Vulpița și Viorel, telenovela s-a terminat.

Citește și: Lovitură de teatru la Acces Direct! Vulpița și Viorel, concediați de la Antena 1. Care e motivul

Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar și vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.”, a spus Mirela Vaida.

Ce se întâmplă acum

Ajunsă acasă, Veronica s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Ce este mai potrivit decât o schimbare de look? Și-a luat vopsea de păr și a făcut un video pentru fanii ei, așa cum a învățat în Capitală.

„Vreau să fac o schimbare, o transformare. Vreau să-mi vopsesc și eu părul. Să fac o transformare frumoasă. Nu mai îmi place culoarea părului meu. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul. Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid”.

“Acces Direct”, amenzi de 30.000 de euro în perioada în care Vulpița și Viorel au fost invitați

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie și până în august din cauza invitaților permanenți: Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru. Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a luat patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 și 10.000 de lei, dar și o somație, conform paginademedia.ro.

Nu rata: Cum a fost umilită Vulpița, în ultima melodie lansată. Videoclipul piesei a stârnit hohote de râs

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe 16 iunie, proiectul de televiziune de la Antena 1 și-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Însă, de data aceasta nu Vulpița a fost motivul – edițiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care și-a acuzat vecinii, cu nume și prenume pe post, că i-au otrăvit fântâna cu pesticide.