Cum au loc vizitele intime la penitenciar, în plină stare de alertă. Ce trebuie să aducă partenerul

Autor: A.N.
Publicat: 22/05/2020 | 17:18
Cum au loc vizitele intime la penitenciar, în plină stare de alertă. Ce trebuie să aducă partenerul

Cum au loc vizitele intime la penitenciar, în plină stare de alertă. Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat ce trebuie să aducă partenerul/a deținuților.

Vizitele intime la deținuții din penitenciarele romnești sunt permise doar dacă vizitatorul aduce un certificat de la epidemiolog. Documentul trebuie să arate că persoana nu este infectată cu coronavirus, arată Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A TRANSFORMAT UN BĂRBAT INFECTAT CU VIRUSUL COVID-19 DUPĂ ȘASE SĂPTĂMÂNI ÎN SPITAL. A PUS IMAGINILE PE FACEBOOK)

Potrivit comunicatului ANP adeverinţa medicală trebuie să fie emisă cu cel mult 3 zile înainte de data acordării dreptului la vizită intimă. În acelaşi timp, vizitatorul va trece printr-un triaj epidemiologic şi va completa un chestionar. Dacă are simptome specifice, vizita va fi replanificată.

”Deplasarea către spaţiul destinat acordării vizitelor intime se va realiza pe un itinerar prestabilit. Pe parcursul deplasării către spaţiul indicat, persoana vizitatoare are obligaţia de a purta echipamentul individual de protecţie (mască, mănuşi, vizieră – după caz)”, se arată în anunţul ANP.

Până astăzi, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate. (VEZI ȘI: CUM A FOST PRINS FOSTUL EPISCOP XXX DE HUȘI. ÎNREGISTRĂRI CU CEASUL INTELIGENT ȘI SEMINARIȘTI AUDIAȚI. „ÎN ZIUA ÎN CARE O ÎNMORMÂNTAT-O PE MĂ-SA, EL SE…”)

Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 

Citește și...