Cum încearcă Alex Bodi să o impresioneze pe Dariei Radionova. Apelează la aceleași metode din căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 23:29

Mare, mare iubire mai este între ei sau, cel puțin, asta dau de înțeles. Alex Bodi și Daria Radionova nu-și mai ascund sentimentele, așa că acum sunt liberi să se manifeste în mediul online după bunul lor plac. Afaceristul din Mediaș și noua lui iubită sunt cum nu se poate mai îndrăgostiți, iar gesturile tandre le afișează la tot pasul. 

Încurcate mai sunt căile iubirii pentru unii! Alex Bodi nu-și mai ascunde relația cu Daria Radionova și, mai mult de atât, încearcă să o cucerească și să o impresioneze prin aceleași metode pe care le-a aplicat și în cazul Biancăi Drăgușanu.

NU RATA – ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA AU DUS RELAȚIA LA UN ALT NIVEL! IERI ERAU „PARTENERI DE AFACERI”, AZI ÎȘI FAC DEDICAȚII AMOROASE

Afaceristul din Mediaș n-a mai putut să îndure dorul de iubita lui din Londra, așa că s-a decis să îi facă acesteia o vizită. Și nu o vizită oarecare, căci a închiriat un avion de lux, a îmbrăcat cel mai elegant costum și a pornit la drum. Ce nu face omul, în numele iubirii?!

Cum l-a așteptat Daria Radionova pe Alex Bodi, în Londra

Știind că iubitul îi va sosi din clipă în clipă, Daria Radionova s-a pregătit întocmai. Șatena a fost la o spălătorie auto cu bolidul său de lux, după care a mers la cofetărie, pentru a-i cumpăra lui Alex Bodi o surpriză dulce.

CITEȘTE ȘI – CE FACE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TIMP CE ALEX BODI CONFIRMĂ RELAȚIA CU DARIA RADIONOVA. DOVADA CĂ BLONDINA NU SUFERĂ DUPĂ FOSTUL PARTENER

Daria Radionova a postat pe contul său de Instagram un tort cu morcovi, pesemne că deja îi cunoaște gusturile fostului soț al Biancăi Drăgușanu. „Cineva iubește tortul cu morcovi” a scris aceasta, în postarea în care i-a dat tag lui Alex Bodi.

Mai mult, pe rețeaua de socializare, Daria Radionova și Alex Bodi nu mai contenesc în comentarii care mai de care mai siropoase, unul la adresa celuilalt.