Cum l-a ”convins” Bianca pe Alex Bodi să o ceară de soție

Autor: A.N.
Publicat: 07/08/2019 | 23:02

Ultima bombă din showbiz-ul românesc a fost, fără doar și poate, căsătoria Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Cei doi au spus cel mai important ”Da!” din viața lor pe 1 august, iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă arată, în exclusivitate, cum l-a ”convins” frumoasa blondină pe musculosul om de afaceri să o ceară de soție.

Dragoste cu năbădăi! Este descrierea perfectă atunci când vine vorba despre povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După un șir de despărțiri și împăcări, dragostea dintre cei doi a fost mai puternică așa că au decis să-și unească destinele pentru totdeauna și s-au prezentat în fața ofițerului stării civile.

Ce-i drept, Alex Bodi avea toate motivele din lume să o ia de nevastă pe Bianca Drăgușanu. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi proaspăt însurăței în NUBA, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală. Bianca și Alex au ieșit să se distreze, alături de câțiva prieteni apropiați.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a atras privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția în club. A optat pentru o rochie scurtă, cu paiete strălucitoare și spatele gol, care îi punea în evidență formele de invidiat. Blondina s-a distrat pe cinste și nu a stat locului o secundă, mișcările ei senzuale înnebunind suflarea masculină. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, FOTOGRAFIE ”FIERBINTE”: ”AMÂNDOI SIMȚIM…”)

Numai că vedeta avea ochi doar pentru proaspătul ei soț, de care nu s-a dezlipit toată noaptea.

Bianca Drăgușanu, mișcări lascive în NUBA

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august

După mai multe certuri și împăcări, povestea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a trecut la următorul nivel. Pe 1 august, cei doi și-au unit destinele, în fața ofițerului stării civile. În jurul orei 15:00, afaceristul a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București, iar, la scurt timp, și-a făcut apariția și fosta prezentatoare de la Kanal D, care a venit cu un alt autoturism de lux.

Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei sale civile cu Alex Bodi o rochie albă din dantelă, cu o croială foarte sexy, care i-a pus în evidență trupul fără imperfecțiuni. Blondina a optat pentru un machiaj și o coafură discrete. Atunci când a coborât din bolidul de lux, vedeta ținea în mână un buchet de trandafiri roz și mov. Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a avut loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro.

Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, alături de cei doi fiind doar nașii și câțiva prieteni apropiați. (VEZI ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU S-A CĂSĂTORIT AZI CU ALEX BODI: “EU NU AM…”)

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar cei doi au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav au spus ”Da!”, la starea civilă, pe 6 septembrie 2013. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Însă… la câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. În 2018 însă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou, dar au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...