Cum l-am filmat pe logodnicul lui Brigitte, în timp ce fosta doamnă Năstase e ”sechestrată” la Fermă. Imaginile vorbesc de la sine!

Publicat: 28/02/2019 | 23:21

Cornel Oană îi duce, clar, dorul iubitei sale, iar imaginile vorbesc de la sine. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe logodnicul lui Brigitte în timp ce fosta doamnă Năstase este ”sechestrată” la Fermă. Vă prezentăm, în exclusivitate, cu ce își omoară timpul actualul partener al brunetei.

La scurt timp după ce a intentat divorț de Ilie Năstase, Brigitte a anunțat că are un nou iubit. Cornel Oană, un bărbat de 35 de ani din Târgoviște, este cel care i-a furat inima focoasei brunete. Acesta ia în calcul să deschidă o afacere în Dubai și ar sta foarte bine din punct de vedere financiar.

(VEZI AICI: IUBITUL LUI BRIGITTE SFĂT, ÎNȘELAT DE SOȚIE CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE NUNTĂ)

Dețin împreună un magazin într-un mall din Capitală

Cei doi sunt însă despărțiți de câteva săptămâni. Nu s-au certat, dar Brigitte Sfăt este plecată la show-ul “Ferma”, difuzat de Pro TV. Unde este una dintre cele mai spectaculoase concurente. Disputele cu Claudia Pavel, cunoscută drept “Cream”, sunt elocvente în acest sens (TOATĂ POVESTEA AICI).

Rămas, temporar, fără parteneră, Cornel Oană își umple timpul cum știe mai bine. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit într-un mall din Capitală, unde el și iubita lui dețin un magazin de haine, încălțăminte și alte accesorii.

Cornel Oană a ajuns la respectivul magazin pe timp de seară. A inspectat tot, a aranjat unele haine și s-a întreținut cu angajații, care i-au adus inclusiv de mâncare. Gândul pare să îi stea, însă, tot la Brigitte, care se află ”sechestrată” la Fermă. Arde, probabil, de nerăbdare să o strângă din nou în brațe.

Cornel Oană, un iubit gelos: “M-ar deranja, normal!”

Până atunci, Cornel Oană merge cât poate de des la magazin, un loc foarte drag fostei doamne Năstase. Totodată, participă și la emisiuni mondene. La una dintre acestea, bărbatul s-a referit și la o ipotetică apropiere între Brigitte și unul dintre concurenții de la “Ferma”

Dacă sunt apropieri înseamnă că nu a fost ceva între noi. Este normal pentru că, în condiții de stres, se creează relații, dar nu de durată. M-ar deranja, normal, dacă s-ar întemeia o relație. Sunt gelos de fel, și ea este la fel”, a spus Corneliu Oană.

(CITEȘTE ȘI: BRIGITTE NĂSTASE S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNIC)

“Este același om pe care îl cunosc. Foarte multă lume o privește ca pe o persoană conflictuală, dar nu este așa, ea doar se apară. Este o persoană care se gândește în avans și la ziua de mâine”, a mai spus Cornel Oană despre Brigitte.

Totodată, Cornel nu consideră deplasat faptul că Brigitte încă îl mai aduce, ocazional, în discuție pe Ilie Năstase. “Este ceva normal să vorbească de fostul soț, după opt ani de relație. Trecutul este trecut. Lumea a interpretat greșit, eu o cunosc și nu este așa”, a spus actualul iubit al brunetei.

Brigitte a divorțat de Ilie Năstase în toamna lui 2018

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase controverse, despărţiri şi împăcări.

(NU RATA: CORNEL OANĂ ÎI DUCE DORUL LUI BRIGITTE NĂSTASE)

La începutul lunii martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat în fața magistraților, iar actele au expirat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...