Brigitte & Cream vor intra în duel la Fermă, iar noi dezvăluim în premieră cine va fi… eliminată!

Publicat: 07/02/2019 | 23:00

Trecutul pare să nu-i dea pace lui Brigitte la Fermă. După ce, în ediția difuzată în urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Ilie Năstase a luat-o în vizor pe Claudia Pavel, pe care a acuzat-o că ar fi avut o aventură cu primul ei soț, cele două vedete, care aspiră la marele premiu pus în joc de PRO TV, au ajuns la duel. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale legate de cel mai urmărit reality-show. (CITEȘTE ȘI: MEDICUL-FANTOMĂ MATTEO POLITI A FĂCUT RAVAGII PRINTRE FETELE DE ORAȘ)

“Ferma” este o emisiune înregistrată, aşa că tot ceea ce se vede pe micul ecran are un decalaj de câteva săptămâni. Site-ul nr.1 din România, a intrat însă în posesia unor detalii super-exclusive despre ceea ce se va întâmpla în show. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE”)

După ce Brigitte Sfăt și Claudia Pavel au fost protagonistele unor momente extrem de tensionate, cele două vedete ajung să se dueleze pentru a rămâne în ”Fermă”. Și, potrivit informaților noastre, în urma unei competiții crâncene, presărate cu suspans, Brigitte Sfăt va reuși să o elimine pe cântăreață.

Acuzații fără precedent

Acuzațiile lansate de Brigitte la adresa Claudiei au condimentat episodul difuzat zilele trecute la Pro TV. În mijlocul unei crize de nervi, fosta soție a lui Ilie Năstase a susținut că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor. (NU RATA, AICI: NICOLETA NUCĂ E ÎNSĂRCINATĂ?!)

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea pe când era minoră.

„Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte.

Se pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase ar avea un ghimpe împotriva Claudiei Pavel şi pentru că solista i-ar fi picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte și Cazacu au avut o idilă. (NU RATA, AICI: MISS ROMÂNIA, PUSĂ SĂ ÎȘI ARATE DIN NOU SÂNII LA „FERMĂ”)

Brigitte & Cream vor intra în duel la Fermă

Sora Claudiei Pavel, reacție dură!

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy și mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sudul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul? Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală”, a povestit Paula Pavel, sora Claudiei, apropiaţilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...