Cum l-am filmat pe Ilie Nastase la 24 de ore de la scandal. Era în mașină cu…

Publicat: 27/05/2018 | 22:09

Ilie Năstase a ajuns la poliție de două ori, în interval de șase ore (DETALII AICI). O dată pentru că a fost prins băut la volan, iar a doua oară pentru că a condus fără permis un scuter. (Console si accesorii gaming) La 24 de ore după scandalul cu polițiștii, fostul mare tenismen s-a întors, însă, în zona de nord a Capitalei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a obținut imagini de ultimă oră cu fostul număr 1 mondial. (CITEȘTE ȘI: AVEM SINGURELE FILMĂRI CU ILIE NĂSTASE ÎN CLUB, ÎNAINTE SĂ FIE ÎNCĂTUȘAT DE POLIȚIȘTI!)

După ce, vineri, a fost în centrul unui scandal uriaș, Ilie Năstase arată că s-a făcut băiat cuminte. Fostul mare sportiv și-a luat, deocamdată, adio de la volan și preferă să stea pe locul din dreapta, lângă „șoferul de lux” Brigitte.  La aproximativ 24 de ore de la scandalul cu polițiștii, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe „Nasty” în zona de nord a Capitalei, acolo unde acesta a ieșit, alături de soția lui, la un local de lux. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Cu toate că răceala dintre cei doi este destul de evidentă, Ilie Năstase pare că a recurs la un compromis și a ales să o însoțească pe senzuala timișoreancă dintr-un motiv întemeiat.

Îmbrăcat lejer și vizibil afectat de problemele din ultima perioadă, Ilie Năstase a părut că nu i-a acordat soției sale toată atenția, în momentul în care au ajuns în fața localului din zona de nord a Capitalei. Fostul sportiv a rămas să socializeze cu un cunoscut, în timp ce Brigitte s-a îndreptat grăbită spre locul cu pricina. Semn clar că tensiunile dintre cei doi sunt încă acute. (NU RATA, AICI: CE SPUNEA SORA LUI ILIE NĂSTASE DESPRE BRIGITTE)

 

Ilie Năstase a ales să stea în locul din dreapta

A fost încătușat de polițiști

Ilie Năstase a fost prins băut la volan, vinerea trecută, dis-de-dimineață, și, în urma unui scandal cu polițiștii, a ajuns să fie încătușat.

„În jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei.

La șase ore distanță de acest episod, fostul tenismen a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter, când pleca de la Spitalul Floreasca. Fostul jucător de tenis i-a acuzat pe poliţiştii care l-au ridicat prima oară că au fost brutali, punându-i cătuşe.

În urma celor două incidente, Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale: unul pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice iar celălalt pentru conducerea unui autovehicul având dreptul de conducere suspendat.

 (NU RATA, AICI: DECLARAȚIA ȘOCANTĂ A UNUI POLIȚIST: „ILIE NĂSTASE ERA APROAPE DE COMĂ!”)

Ilie Năstase, despre polițiști: “Milițieni! Sunt duși!”

Ilie Năstase a avut o reacție vehementă la adresa polițiștilor care l-au oprit în trafic. Fostul mare tenismen i-a pus la zid pe oamenii legii și este decis să meargă la CEDO pentru a-și găsi dreptatea.

”Milițieni, că nu pot să le zic polițiști. Polițiștii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău și m-au oprit. Ați băut? Da, trei beri. Haideți, domnul Năstase, ați băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliție și să suflu. M-a tras unul din mașină, m-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și mi-a pus cătușele. Într-un fel m-au bătut înainte. După ce mi-a făcut testul alcool, a ieșit 0,05, a venit un alt milițian și a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut. Mi-au luat și test pentru droguri. Oamenii ăștia sunt duși. 005. Așa scrie și în procesul verbal. Erau doi. Mi s-a făcut rană de la cătușe.

Mi s-a spus că așa se face când nu accepți și ești agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu. Ei stau la pândă. Nu doar pentru mine, pentru toată lumea. Ce poți să faci seara acolo? Să mănânci și să bei. Când îi spui că ai băut trei beri și îți spune că ai băut mai mult, cum reacționezi? Mi-au spus că eram un pericol public. Dacă m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar când eram în mașină cu ei.

Au filmat doar ce au vrut ei. La secție unii mai râdeau, erau fericiți că au prins un pește mai mare. Mă duc să îmi iau certificat medico-legal. O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o interesează. Ei trebuiau să reacționeze altfel. Erau trei mașini de poliție. Cred că nu acționau așa nici dacă eram cel mai mare terorist”, a spus Ilie Năstase.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...