Cum s-a transformat Nikita + își crește singură fetițele: ”Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu…”

Autor: I.D.
Publicat: 22/06/2019 | 22:56

Nikita a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai expresive personaje mondene de pe scena showbiz-ului românesc. (Cel mai bine platit job din București) De aproape zece ani, vedeta a părăsit însă România și își vede liniștită de viață în Spania. Iar cel mai important lucru pentru ea sunt cele două fiice ale sale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații de-a dreptul emoționante, care arată transformarea uimitoare a Nikitei. (CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTOAREA UNUI MEGA-SHOW DE LA ANTENĂ ȘI-A CÂȘTIGAT PREMIUL DE 50.000 € ÎN INSTANȚĂ)

Mihaela Ispas, așa cum este trecută în buletin Nikita, a părăsit plaiurile mioritice în urmă cu aproximativ zece ani și s-a stabilit în Malaga, Spania. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Vedeta care a fost poreclită și ”femeia cu suflet de bărbat” se mândrește foarte mult cu fiicele ei, Cristina (10 ani) și Vanesa (4 ani). (NU RATA, AICI: CE ASCUNDE NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ)

Cristina (10 ani) și Vanesa(4 ani), cele două fiice ale Nikitei

Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu mi-a dăruit fericire și noroc. Sunt foarte fericită că mi-a dăruit Dumnezeu două fetițe frumoase, sănătoase și norocoase. Este posibil să urmeze și cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai rămâne însărcinată. Doresc tuturor mamelor puternice și independente norocul și fericirea pe care Dumnezeu mi le-a dăruit”, a declarat Nikita, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Celebra Nikita a părăsit România în urmă cu aproximativ 10 ani

A câștigat la loto!

În urmă cu câțiva ani, Nikita și-a încercat norocul la loto, iar, fără să se aștepte la acest lucru, vedeta a reușit să ”împuște” o sumă frumoasă. (NU RATA, AICI: NEPOTUL UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI PĂMÂNTENI, PARTY ÎN NUBA CU UN MILIONAR ROMÂN + ȘAMPANIE & BODYGUARZI)

”Am jucat la Paga Extra, iar, după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat trei mii de euro, iar timp de șase ani voi avea, în fiecare lună, câte cinci mii de euro“, a povestit Nikita, pentru site-ul nr.1 din România, în urmă cu câțiva ani.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...