Cum s-a terminat ”duelul” din ”Ferma vedetelor”. Narcisa Suciu a început să plângă deși câștigase!

Publicat: 08/03/2018 | 23:43

Diana Dumitrescu a plecat din ”Ferma Vedetelor” în urma duelului cu Narcisa Suciu. Diana nu a fost însă cea care a plâns la sfârșitul competiției, când a aflat că trebuie să părăsească concursul!

La capătul mai multor probe de îndemânare gospodărească, Narcisa Suciu a câștigat ”duelul”și… a început să plângă! Chiar ea a explicat de ce a devenit atât de emoțională. ”Îmi pare bine că am câștigat dar îmi pare rău că pleacă” a zis Narcisa Suciu , despre Diana. Chiar Diana Dumitrescu a încercat să o liniștească pe rivala ei. ”Regret ultimele două săptămâni de tensiuni și îmi pare rău ca s-a creat situația asta, foarte rău. Nu plânge, Narcisa” a spus Diana.

A fost ales duelistul săptămânii de la „Ferma Vedetelor”! Cine și-a dorit ca ea să iasă din concurs: „Îți faci treaba și gata, nu mai pune la suflet”

Diana a respectat tradițiile concursului

Tradiția concursului a cerut ca Diana să deschidă lacătul cufărului unde se află premiul de 50.000 de euro. O altă regulă a fost să meargă la bucătărie să scrie scrisoarea de adio, cu o călimară, o peniță și o foaie de hârtie și să nominalizeze viitorul fermier

E un conglomerat de sentimente contradictorii sunt ușurată în același timp dar și cu sufletul greu. E sentimentul acela greu când îți place partenerul. Trebuie să mă adun a spus Majda, cea mai bună prietenă a Dianei.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco. În plus, la concurs participă Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

Citește și...