Cum să alegi un tipster bun

Publicat: 20/03/2019 | 13:13
Cum să alegi un tipster bun

Faci parte dintre pariorii care pariază constant în speranța unui câștig consistent? Ai vrea să descoperi tipsterul potrivit pentru a-ți putea face o idee despre cum să pariezi? Dacă intri pe 10pariuri.ro vei putea alege dintre cei mai buni tipsteri de pe piață, tipsterul potrivit. Iată câteva sfaturi despre cum să alegi un tipster bun.

Nu te încrede în toți cei care pretind a fi tipsteri

În primul rând, nu trebuie să ai niciodată încredere în oamenii care pretind că fac mulți bani plasând pariuri sau că ei știu niște mize fixe. Acești tipi sau cel puțin 99% dintre aceștia nu sunt de încredere. Aceștia profită de noii jucători din lumea pariurilor. Evită-i ori de câte ori îi întâlnești în lumea pariurilor sportive, deoarece aceștia nu sunt decât niște șarlatani. Trebuie să reții faptul că nu există ponturi sigure. Lumea pariurilor sportive este imprevizibilă. Nimeni nu poate ști exact care va fi rezultatul final al unui eveniment sportiv.

Tipster verificat

Atunci când alegi un tipster, asigură-te că acesta este sigur și verificat de o țerță parte. Internetul este o mare forță și există o mulțime de site-uri unde intră așa zis tipsteri, dar există și site-uri ca cel amintit la începutul articolului unde vei găsi tipsteri profesioniști, care cercetează pentru a descoperi cele mai importante și corecte informații astfel încât să ofere gratuit cele mai bune ponturi care să aducă pariorilor profit.

Cu toate acestea, concentrează-te și analizează întotdeauna critic ponturile pe care le oferă. Fii întodeauna precaut pentru a nu rămâne fără bani.

Alege un tipster care se potrivește cu comportamentul tău de pariere

Fiecare persoană care pariază are propriile preferințe privind sportul și pariurile. Dacă îți plac anumite sporturi mai mult decât altele, dacă nu îți place să riști și preferi să pariezi doar de câteva ori pe săptămână – caută tipsterul care să corespundă acestor criterii. De exemplu, dacă dorești să plasezi câteva pariuri în weekend, alege un tipster care pariază pe fotbal.

Dacă îți place somnul de noapte, nu paria pe meciuri de tenis. În plus, asigură-te că ai ales bine bugetul și strategia de pariere precum criteriul Kelly. Acest lucru este deosebit de important în timpul perioadelor de pierderi. Fie că-ți place sau nu, vei avea parte și de astfel de lucruri.

Trebuie să ai așteptări realiste

Odată ce ai ales un tipster, trebuie să știi ce vrei. Cu alte cuvinte trebuie să ai așteptări realiste. De exemplu, dacă intenționezi să câștigi o sumă frumoasă de bani în decursul sezonului, nu te aștepta să o obții în prima lună. Nu te aștepta să devii milionar peste noapte, urmărind ponturile unui tipster. Amintește-ți că tipsterul este o ființă umană și că și el va pierde în mod regulat. Ceea ce contează este dacă ai câștigat bani la sfârșitul sezonului.

Fii pregătit să pierzi

Acceptă ideea că vei pierde. Să nu crezi că tipsterul pe care îl vei urmări va obține o rată de succes de 100%. Acest lucru se întâmplă foarte rar. Chiar dacă se va întâmpla, va fi pe termen foarte scurt și nu ar trebui să fii afectat emoțional de lungi perioade de câștiguri sau pierderi. Ceea ce te sfătuim este să citești mai multe informații despre corelația dintre rata de reușite și cote, care te va ajuta să identifici rapid care tipsteri merită urmăriți și care sunt niște șarlatani.

Dacă vei intra pe site-ul pe care ți l-am recomandat la începutul articolului, îți vei da seama că aici propun ponturi doar tipsteri care merită urmăriți zilnic.

Tipsterii de pe acest site nu îți propun ponturi sigure, căci ele nu există. Cei care spun că există sunt șarlatani. Echipa de pe 10pariuri este formată din cei mai buni tipsteri din România, pasionați de sport și pariuri.

Dintre ponturile pe care le oferă aceștia este bine să le alegi pe cele pe care le consideri cu șansă mare de reușită.

După ce ai ales ponturile oferite de un anumit tipster, este important să pariezi doar la case de pariuri legale. Pe acestea le găsești în topul oferit de echipa acestui site. Poți alege casa care crezi că oferă cele mai interesante beneficii.

Așadar, pariază urmărind ponturile celor mai buni tipsteri din România. Mult succes!