Cum se simte acum Andreea Bălan la o lună după a treia operație. Ce i-au spus medicii artistei

Publicat: 19/04/2019 | 15:22

Andreea Bălam a fost operată pentru a treia oară, iar acum după o lună de la intervenție toată lumea vrea să știe cum se simte artista. Ei bine, răspunsul a venit de la însăși cântăreața. 

În ultima lună, Andreea Bălan a trecut printr-o cumpănă de zile mari. Artista a suferit un stop cardio-respirator, imediat după ce a adus-o pe lume pe Clara Maria, apoi a ajuns de două ori pe masa de operație! Acum însă Andreea Bălan se simte extrem de bine, iar medicii i-au dat o veste extraordinară. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, ACUZATĂ CĂ ”ÎȘI VINDE VIAȚA PENTRU BANI”! CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ DIN YOUTUBE)

Artista poate să-și reia activitatea fizică și este extremd e fericită pentru că acest lucru înseamnă și reluarea concertelor.

”Am fost la doctor și sunt fericită. Am făcut o ecografie. Nu prea înțeleg din ecografie, dar înțekeg ce-mi spun doctorii. Mi-au spus că sunt foarte bine, operația se vindecă foarte bine și că pot să-mi reiau activitatea fizică. De asta sunt cea mai fericită pentru că o să pot să dansez așa ușor-ușor, să fac și sport la picioare, să întărim musculatura pentru că nu am făcut d emult timp sport”, a mărturisit Andreea Bălan pe canalul ei de youtube.

Andreea Bălan, stop cardio-respirator după naștere

Pe 4 martie, la Clinica Sanador, Andreea Bălan avea să aducă pe lume cel de-al doilea copil al ei, o fetiță pe nume Clara Maria. Numai că nașterea a fost cu mari emoții. Andreea a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după cezariană, iar medicii au reușit să o resusciteze în doar un minut. ”Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, anunța George Burcea, soțul artistei. (CITEȘTE ȘI: DE CE A FĂCUT ANDREEA BĂLAN STOP-CARDIAC ÎN SALA DE NAȘTERI: ”ANESTEZIA I-A AMPLIFICAT TULBURĂRILE CARDIACE ȘI…”)

Andreea Bălan avea să se mai confrunte de atunci cu probleme medicale, suferind încă două operații. Din fericire, artista este acum OK!

Citește și...