Cunoscuta cântăreață a fost la un pas de moarte! Infecția s-a generalizat și…

Publicat: 09/02/2020 | 23:18

Cu ani în urmă, celebra cântăreață de muzică machedonească stârnea o adevărată furtună în comunitatea aromânilor după ce se căsătorea cu un român mai mic decât ea cu 12 ani. Între timp, lucrurile s-au calmat, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce momente critice a reușit să depășească artista, foarte apreciată inclusiv în familia Becali.

Olimpia Zica – căci despre ea este vorba – s-a așezat din 2007 la casa ei, alături de Florin Iordache, curajosul tânăr care, la 19 ani, s-a căsătorit cu o femeie mai mare cu 12 ani decât el, și machedoancă pe deasupra. (VEZI ȘI: Serie incredibila de nenorociri pentru Olimpia Zica, artista palmuita de Adrian Daminescu in timpul lectiilor de canto)

Cei doi au un băiețel de opt ani și totul părea roz și frumos până când Olimpia Zica a căzut, recent, în casă, pe podea, suferind un atac.

„A leșinat de durere

Olimpia și soțul ei se iubesc foarte mult

„Slăbise de câteva luni, nu știam ce are”, ne-a spus un apropiat al familiei. „Ne gândeam la ce e mai rău, Doamne ferește. Ea se ferea să ne spună ce problemă are, până când a leșinat de durere. Ce se întâmplase? Făcuse paradontoză. Ea tot timpul avusese probleme cu dinții, mereu avea plombe ori purta placă pe anumiți dinți, dar acum s-a dezlănțuit infecția. Și infecția a fost cât pe ce să se întindă în tot organismul. A fost dusă de urgent la spital cu ambulanța și acolo i-au spus verdictul. Trebuia să fie anesteziată general, să i se extragă toți dinții rămăși din gură și să i se curețe infecția. Apoi să i se pună implanturi.

Totul a fost cu atât mai grav, cu cât femeia – ajunsă deja spre 50 de ani – are și mici probleme cu inima. Și mai grav era că deja infecția începea să se împrăștie în organism”, a dezvăluit o sursă din anturajul Olimpiei Zica, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Norocoasă că a scăpat cu viață

Olimpia Zica, în tinerețe

Din fericire, artista a supraviețuit. Și, mai mult decât atât, acum posedă dinți noi, strălucitori, asemănători cu ai Oanei Zavoranu, diva pe care Olimpia o place foarte mult. (NU RATA: “Fratele” lui Gigi Becali & soția, apariție de peste 500.000 € la piață)

Mai nou, deși era o mare fumătoare, Olimpia s-a lăsat până și de fumat. „Nu mai fumez, decat pufăi un pic. Am văzut moartea cu ochii, nu vreți să știți prin ce am trecut. Nu îmi mai arde de așa ceva acum când realizez ce norocoasă am fost să scap cu viață. Credeam că nu îmi voi mai strânge la inimă niciodată copilașul, pe Ianis. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, am scăpat și de încercarea asta”, s-a confesat unor prieteni, recent, Olimpia.

Remarcată de familia Becali

Olimpia Zica, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică machedonească, făcea, în 2014, dezvăluiri uluitoare despre Giovanni Becali, chiar când impresarul urma să ajungă după gratii.

„Noi, comunitatea de machidoni, suntem foarte uniți, și prin ’97, când m-am decis să scot primul album, l-am sunat pe Giovanni Becali acasă și mi-a răspuns soția lui. I-am spus că vreau să vorbesc cu el pentru a-i cere ajutorul. Mi-a răspuns când trebuie să revin, am vorbit cu el, și i-am exprimat dorința de a mă ajuta financiar pentru casetă. Mi-a zis să vin la București ca să stăm de vorba. Împreună cu mama mea ne-am cazat la un hotel, în așteptarea lui, dar și a unui alt om din muzică”, și-a amintit Olimpia Zica.

“Mi-a demonstrat că este un om extraordinar și a venit la hotel, într-un final, ne-a strâns mâna, mie și mamei mele, și mi-a dat 300 de dolari. I-am zis că nu am nevoie decât de 150 de dolari, dar mi-a zis să-i păstrez, că poate mai am nevoie. Nici acum nu uit cuvintele lui: Olimpia, să fii cuminte!”, a povestit cântăreața.

Băiețelul ei i-a dat puterea să se întoarcă pe scenă

Olimpia și fiul ei, Ianis

Nu a durat mult, iar cariera cântăreței a prins aripi. Un alt membru al familiei Becali a pus atunci ochii pe Olimpia.

“Eram invitată la OTV, ca să cant, iar domnul Dan Diaconescu a venit la mine, după ce am terminat, mi-a dat telefonul și mi-a spus că Gigi Becali vrea să vorbească cu mine. Am crezut că glumește până l-am auzit. Mi-a zis să vin la el la palat. Când am ajuns acolo nu mă mai recunoștea în prima fază, însă imediat i-am explicat că m-a sunat și și-a amintit”, a mai relatat Olimpia Zica.

Trecutul cântăreței este unul plin de hopuri, care au fost pe punctul de a o determina să renunțe la cariera de artist. După ani în șir în care s-a chinuit să rămână însărcinată, ba chiar a pierdut două sarcini, ea a dat naștere unui băiețel care i-a adus din nou zâmbetul pe buze și a motivat-o să se întoarcă pe scenă. (CITEȘTE AICI: Tatăl Simonei Halep i-a comandat ”ginerelui” un costum identic cu al lui pentru întâlnirea cu președintele)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...