Cunoscutul interlop Pian a făcut super-chef cu maneliști + dușmanul familiei Băsescu!

Publicat: 07/06/2019 | 23:35

Emi Pian, cel mai mare dintre frații clanului Duduianu, a primit ”permisie” de 24 de ore de la închisoare și s-a distrat ca-n vremurile când era liber. Cunoscutul interlop a făcut super-chef cu maneliști, iar “Bercea Mondialu”, dușmanul familiei Băsescu, a dat dedicații fără număr. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de colecție. (Cel mai bine platit job din București)

Super-vila lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, din Bucureștii Noi a fost, recent, loc de “pelerinaj”. Interlopul a ieșit de după gratii. Ce-i drept, doar pentru o singură zi. S-a purtat exemplar în penitenciar și s-a ales cu o permisie. Emi a fost așteptat la poarta închisorii de o mașină, care l-a dus direct la propria reședință din Capitală. Unde a urmat o petrecere ca-n filme.

(VEZI AICI: AM PUS MÂNA PE FILMĂRILE ȘOCANTE CU INTERLOPUL PIAN CÂND ÎȘI CALCĂ VICTIMA CU MAȘINA!)

Sorin Copilul de Aur: “Pentru Regele Pian!”

Emi Pian, alături de Sorin Copilul de Aur

Atmosfera a fost întreținută de maneliști celebri, cu Sorin Copilul de Aur în prim-plan. Artistul a susținut o reprezentație de zile mari, iar rudele și prietenii lui Emi Pian s-au înghesuit să dea dedicații, după cum se observă și în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Pentru domnul Pian, să-i dea Dumnezeu fericire! Pentru Regele Pian!”, și-a început Sorin Copilul de Aur show-ul. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

La un moment dat, cel mai mare dintre frații clanului Duduianu a simțit nevoie să ia cuvântul. Muzica s-a oprit, iar interlopul a avut un mesaj scurt, dar care i-a adus admirația celor prezenți.

Mâine o să plec înapoi (n.r. la închisoare) cu inima deschisă! Sunt un om pregătit pentru orice. Când ești sincer și curat… Să vă dea Dumnezeu sănătate vouă și familiilor”, a rostit Emi Pian în fața microfonului.

(CITEȘTE ȘI: CLANUL PIAN, ATAC LA ADRESA LUI FLORIN SALAM! LAURENȚIU DUDUIANU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE MANELIST: “E PERVERS RĂU DE TOT”)

“Bercea Mondialu” a aruncat cu banii

„Bercea Mondialu” a aruncat cu bani la petrecerea dată în cinstea lui Emi Pian

Apoi, petrecerea a continuat până când „Bercea Mondialu”, prezent, la rândul lui, la chef, a decis să-și facă simțită prezența. A scos dintr-un buzunar o „cărămidă” de bani și s-a pus pe dedicații. Cel care l-a înfundat pe Mircea, fratele lui Traian Băsescu, a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că trăiește pe picior mare.

Două milioane, patru milioane, șase milioane, opt milioane, nouă… zece milioane… De la Bercea Mondialu pentru frații lui, copiii lui și pentru toată lumea prezentă…”, striga la microfon Sorin Copilul de Aur în timp ce încasa “cașcavalul”.

Super-cheful s-a încheiat în zorii zilei. Emi Pian a avut câteva minute să-și tragă sufletul, după care s-a prezentat la penitenciarul unde trebuie să-și execute restul de pedeapsă.

(NU RATA: POLIȚIA ESTE ÎN ALERTĂ. UN INTERLOP CELEBRU A FOST MUTILAT ÎN BĂTAIE DE ”GARDA DE FIER”)

Emi Pian s-a căsătorit în 2015

În urmă cu patru ani, Emi Pian s-a căsătorit cu Cristina, o brunetă focoasă cu care, la momentul respectiv, avea deja doi copii. Petrecerea a avut loc tot în Bucureștii Noi. Florin Salam, Adrian Minune, Costel Biju și Sorinel Puștiu au fost doar câțiva dintre maneliștii care au cântat atunci zeci de melodii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...