Cupluri celebre care s-au despărțit în 2019

Autor:
Publicat: 30/12/2019 | 09:25
Cupluri celebre care s-au despărțit în 2019

Anul 2019 a fost unul în care multe cupluri celebre s-au destrămat. Un an cu multe despărțiri în showbiz, unele dintre ele cu adevărat surprinzătoare. 

Multe dintre starurile internaționale și-au șocat fanii. Cupluri celebre care s-au despărțit, deși afișau vieți frumoase împreună.

Cupluri celebre protagoniste ale unor despărțiri surprinzătoare în 2019

Despărțiri 2019 – Adele și Simon Konecki

Adele a anunțat în luna aprilie că s-a despărțit de soțul ei, după cinci ani de relație și trei de căsnicie. Cei doi au un fiu împreună, Angelo, care a venit pe lume în 2012, pe care îl vor crește împreună. Singurele informații care au mai ieșit la iveală despre artistă indicau că e gata să iasă din nou la întâlniri și să se bucure de viața de femeie singură. Adele a hotărât să se concentreze pe propria persoană. A făcut sport și a reușit să slăbească 19 kilograme.

Cupluri care s-au destrămat în 2019 – Bradley Cooper – Irina Shayk

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație și se pare că Irina a fost cea care și-a dorit cel mai mult să iasă din această poveste.

Cei doi au împreună o fetiță, copilul fiind, se pare, singurul motiv pentru care mai stăteau împreună, a declarat o sursă din anturajul celor doi. Potrivit acesteia, Irina a fost cea care a hotărât într-un final să pună capăt relației.
„Sunt oameni foarte diferiți. Unii dintre prietenii lor spun că de fapt ei nu au avut niciodată vreo șansă să se cunoască cu adevărat, în afară de a fi o familie, ceea ce s-a întâmplat foarte repede”, au declarat surse apropiate celor doi. „Erau nefericiți de ceva timp. Aproape deciseseră să se despartă cu puțin timp înainte de lansarea „A Star Is Born”, dar au fost sfătuiți să renunțe.”

Despărțiri celebre 2019 – Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Miley Cyrus După opt luni de căsnicie și zece ani de despărțiri și împăcări, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit. Cei doi aveau împreună 16 animale de companie, dintre care șapte câini, trei pisici și doi porci. Miley Cyrus a trecut ușor peste divorț și a apărut în public cu Kaitlynn Carter, dar relația dintre cele două a durat doar o lună. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a devenit iubita cântărețului Cody Simpson.

Despărțiri celebre 2019 – Nicolas Cage și Erika Koike

Cei doi s-au căsătorit în luna martie la Las Vegas, după o relație de un an. Actorul a regretat decizia la doar patru zile de la ceremonie și a cerut anularea căsătoriei. Divorțul s-a pronunțat după trei luni. Cage a declara că era în stare de ebrietate atunci când a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă și mai mult, că Erika i-a ascuns faptul că a avut probleme cu legea. Aceasta i-ar fi cerut actorului și o pensie de întreținere, susținând că a pierdut multe oportunități profesionale, iar imaginea ei a fost afectată.

Citește și: CE VEDETE VOR DEVENI MĂMICI ÎN 2020

Alte cupluri care s-au destrămat anul acesta: Demi Lovato- Henry Levy, Aaron Carter – Lina Valentina, Brody Jenner – Kaitlynn Carter, Adrianne Palicki – Scott Grimes, Rachael Leigh Cook – Daniel Gillies, Michelle Williams – Phil Elverum, Anna Camp – Skylar Astin, Bella Thorne – Mod Sun, Emma Roberts – Evan Peters, Ryan Seacrest – Shayna Taylor, Khloe Kardashian -Tristan Thompson, Beck – Marissa Ribisi, Tom Arnold – Ashley Groussman, Toni Braxton – Birdman.