Curg denunţurile la adresa iubitului Margheritei de la Clejani. “Se simţea euforic când le consuma. Era violent şi umbla cu…”

Publicat: 28/05/2020 | 09:20

În urmă cu aproximativ doi ani, Teodor, iubitul Margheritei, a fost condmanat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante. Tânărul ar fi semnat totuşi un acord de recunoaștere și astfel s-a ales doar cu o amendă penală, în cuantum de 900 de lei. Între timp, au ieşit la iveală noi amănunte despre el. Din păcate şocante, care îl descalifică.

(VEZI ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A RECUNOSCUT CĂ MARGHERITA ERA ”AERIANĂ”)

Eduard Fânăreanu, unul dintre foștii colaboratori ai lui Teodor Cismaru, susţine că fostul lui amic obişnuieşte să prepare la propriul domiciliu anumite reţete, în care combină diverse medicamente.

Se simțea euforic când consuma acele substanțe, apoi după patru ani de consum a devenit dependent de ele. Era violent și umbla cu un electroșoc după el”a spus Eduard, fost colaborator a lui Teo, iubitul Margheritei.

Cine este iubitul Margheritei

Din câte se pare, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

(NU RATA:  NU DOAR MARGHERITA, DAR ȘI FULGY A COMIS-O GRAV. A SCUIPAT UN BĂTRÂN ÎNTR-O STAȚIE STB)

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor?!

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

(NU RATA: IONIȚĂ DE LA CLEJANI FACE PROPRIA ANCHETĂ DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA)

Până să ajungă la dezintoxicare, Fulgy a jucat un rol principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa în mai multe rânduri. În plus, a avut, la fel ca și sora lui, „interacțiuni” cu poliția.