Curs valutar BNR 10 iulie 2020. Euro spulberă piața valutară! Cât costă azi moneda europeană

Publicat: 10/07/2020 | 07:58
Curs valutar BNR 10 iulie 2020. Euro spulberă piața valutară! Cât costă azi moneda europeană

Este cea de-a 5-a zi consecutivă de creșteri pentru euro. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda europeană spulberă piața valutară, iar leul se depreciază și mai mult. La fel se întâmplă și în cazul unui dolar american și al lirei sterline.

UPDATE 13:10 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 10 iulie, următoarele valori:

1 euro = 4.8418 lei

1 dolar american = 4.2893 lei

1 liră sterlină = 5.4092 lei

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Este cea de-a 5-a zi în care moneda europeană cunoaște creșteri semnificative. Tot astăzi, 10 iulie, dolarul american și lira sterlină cresc și ele.

Curs BNR euro

Spre deosebire de ziua de ieri, euro înregistrează azi o altă valoare-record. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri 9 iulie. Totodată, specialiștii anunță că euro se va plasa și în zilele următoare în creștere.

NU RATA – VEȘTI BUNE! SALARIUL MINIM PE ECONOMIE AR PUTEA ÎNREGISTRA O CREȘTERE CONSIDERABILĂ

1 euro = 4.8394 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește astăzi, 10 iulie. Spre deosebire de ziua de ieri, moneda înregistreazp și ea o valoare mai mare, potrivit datelor furnizate de Banca Națională a României.

CITEȘTE ȘI – TEHNOLOGIA 5G, IMPACT MAJOR ASUPRA ECONOMIEI ROMÂNIEI/ ANCOM: SE ESTIMEAZĂ CĂ VA GENERA VENITURI DE 4,7 MILIARDE DE EURO ȘI VA FACILITA CREAREA A PESTE 252.000 LOCURI DE MUNCĂ

1 dolar american = 4.2934 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul american crește, lira sterlină crește și ea! Banca Națională a României o plasează astăzi pe pantă crescătoare, căci lira sterlină înregistrează o valoare mult mai mare decât cea de ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar se va actualiza și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.4034 lei