Curs valutar BNR 7 iulie 2020. Vestea care dă peste cap toți românii. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 07/07/2020 | 08:25
Curs valutar BNR 7 iulie 2020. Vestea care dă peste cap toți românii. Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a transmis încă o informație care cade ca un fulger pentru toți românii cu rate și chirii în euro. Moneda europeană crește din nou astăzi, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro este din nou în creștere. Moneda europeană înregistrează azi o valoare mai mare decât cea de ieri. Pe de altă parte, dolarul american este în scădere față de ieri, 6 iulie, iar lira sterlină se plasează și ea, la fel ca în cazul unui euro, tot în creștere.

UPDATE 13:10 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 7 iulie, următoarele valori:

1 euro = 4.8397 lei

1 dolar american = 4.2964 lei

1 liră sterlină = 5.3548

NU RATA – TEHNOLOGIA 5G, IMPACT MAJOR ASUPRA ECONOMIEI ROMÂNIEI/ ANCOM: SE ESTIMEAZĂ CĂ VA GENERA VENITURI DE 4,7 MILIARDE DE EURO ȘI VA FACILITA CREAREA A PESTE 252.000 LOCURI DE MUNCĂ

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, potrivit datelor furnizate de Banca Națională a României. Moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, iar specialiștii sunt de părere că și în perioada următoare va fi tot în creștere.

1 euro = 4.8384 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, dolarul american se plasează, astăzi, în scădere. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, 6 iulie.

CITEȘTE ȘI – SALARII 2020. CARE VA FI VALOAREA SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE

1 dolar american = 4.2760 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul american scade, iar lira sterlină crește și ea! Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 6 iulie. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor și prezentate valorile lor fixe.

1 liră sterlină = 5.3490 lei