Curs valutar BNR 25 aprilie 2020. Câți lei costă azi 1 euro la casele de schimb valutar

Publicat: 25/04/2020 | 10:26
Curs valutar BNR 25 aprilie 2020. Câți lei costă azi 1 euro la casele de schimb valutar

Ieri, Banca Națională a României a publicat cursul valutar oficial pentru ziua de 24 aprilie. Moneda europeană a fost cotată, potrivit specialiștilor BNR, la 4.8412 lei, într-o scădere ușoară față de ziua precedentă.

Dolarul american a fost cotate la 4.4984 lei, situându-se pe un trend ascendent în ultima perioadă, în vreme ce o liră sterlină a fost cotată la 5.5423, tot în scădere ușoară. În timpul weekendului, Banca Națională a României nu va comunica informații referitoare la cursul valutar, acestea urmând a fi publicate luni, la ora 13. Dar românii sunt atenți și la ceea ce se întâmplă, în timp real, pe piața valutară interbancară.

(NU RATA: CURS VALUTAR BNR 24 APRILIE 2020. EFECTELE CRUNTE ALE PANDEMIEI: CÂȚI LEI COSTĂ AZI 1 EURO)

Curs valutar interbancar 25 aprilie 2020

Astăzi, la primele ore ale dimineații, euro, dolarul și lira sterlină scad ușor, în comparație cu leul, rămânând de văzut, pe parcursul zilei, ce se va întâmpla în continuare și dacă leul va reuși să se mențină ”pe poziție”. Pandemia de coronavirus afectează toate țările, iar piața valutară din România nu poate face excepție. Însă toți românii speră ca moneda națională să reziste asalturilor prelungite și să nu înregistreze, totuși, o devalorizare accentuată.

(CITEȘTE ȘI: CURS VALUTAR BNR 23 APRILIE 2020. DIN PĂCATE, S-A ÎNTÂMPLAT. CÂȚI LEI COSTĂ AZI 1 EURO)

Cursul mediu pe ultimele 3 luni

Iată și cursul mediu – dolar și euro -, pe ultimele trei luni ale acestui an, așa cum a fost prezentat pe site-ul Băncii Naționale a României.

(VEZI ȘI AICI: CURS VALUTAR BNR 22 APRILIE 2020. CÂT COSTĂ AZI 1 EURO)

Citește și...