Curs valutar BNR 5 mai 2020. Ireal ce se întâmplă. Câți lei a ajuns azi 1 euro

Publicat: 05/05/2020 | 07:17
Curs valutar BNR 5 mai 2020. Ireal ce se întâmplă. Câți lei a ajuns azi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al monedelor de astăzi, 5 mai. Euro scade și mai mult, însă nu la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american, căci moneda crește! De asemenea, lira sterlină este și ea în creștere față de ziua precedentă. 

Vești excelente pentru toți românii cu rate și chirii în euro! Moneda europeană este în scădere, pentru a doua zi la rând, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României în această dimineață, prin intermediul cursului valutar interbancar. În timp ce euro a scăzut dramatic, dolarul american și lira sterlină sunt în creștere.

UPDATE 13:28 –  După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8290 lei

1 dolar american = 4.4515 lei

1 liră sterlină = 5.5397 lei

Curs BNR euro

Pentru a doua zi la rând, euro este în scădere! Moneda europeană înregistrează astăzi o valoare mult mai mică decât cea de ieri, din fericire pentru românii care achită rate și chirii în euro

1 euro = 4.8270 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în scădere, dolarul american este în creștere! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un dolar înregistrează azi, 5 mai, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.4278 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, lira sterlină creștere și ea astăzi! Moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 4 mai, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 liră sterlină = 5.5168 lei

Citește și...