Curs valutar BNR 6 mai 2020. Moneda europeană se prăbușește! Cât costă azi 1 euro

Publicat: 06/05/2020 | 07:15
Curs valutar BNR 6 mai 2020. Moneda europeană se prăbușește! Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații în timp real despre valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 6 mai. Euro se prăbușește pentru a treia zi la rând, în timp ce dolarul american și lira sterlină sunt în creștere. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real despre valoarea monedelor de astăzi, 6 mai. Pentru a treia zi la rând, euro scade dramatic, spre bucuria tuturor românilor cu rate și chirii în euro. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină cresc!

UPDATE 13:13 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8258 lei

1 dolar american = 4.4708 lei

1 liră sterlină = 5.5335 lei

Curs BNR euro

Euro este din nou în scădere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Pentru a treia zi la rând, moneda europeană se prăbușește și pierde teren în fața leului, spre bucuria tuturor românilor.

1 euro = 4.8265 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în scădere, situația este diferită în cazul dolarului american! Moneda crește astăzi, 6 mai și înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.4550 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, și lira sterlină crește astăzi! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mare față de cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.5359 lei

Citește și...