Curs valutar BNR 9 iulie 2020. Din păcate, s-a întâmplat. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 09/07/2020 | 07:50
Curs valutar BNR 9 iulie 2020. Din păcate, s-a întâmplat. Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 9 iulie. Euro este din nou în creștere, exact așa cum au anunțat specialiștii, zilele trecute. Moneda europeană se află în a 4-a zi consecutivă de creșteri!

Euro este din nou în creștere, ceea ce nu poate reprezenta decât o veste proastă pentru românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

UPDATE 13:11 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 9 iulie, următoarele valori:

1 euro = 4.8408 lei

1 dolar american = 4.2716 lei

1 liră sterlină = 5.4099 lei

În ceea ce privește valorile înregistrate de dolarul american și lira sterlină, acestea sunt mult mai mici față de cele din ziua de ieri.

NU RATA – VEȘTI BUNE! SALARIUL MINIM PE ECONOMIE AR PUTEA ÎNREGISTRA O CREȘTERE CONSIDERABILĂ

Curs BNR euro

Așa cum anunțau specialiștii zilele trecute, euro este din nou în creștere. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda europeană înregistrează azi, 9 iulie, o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă și se pare că nu se va opri aici!

1 euro = 4.8382 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, dolarul american scade astăzi și înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, anunță Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat de dimineață.

CITEȘTE ȘI – TEHNOLOGIA 5G, IMPACT MAJOR ASUPRA ECONOMIEI ROMÂNIEI/ ANCOM: SE ESTIMEAZĂ CĂ VA GENERA VENITURI DE 4,7 MILIARDE DE EURO ȘI VA FACILITA CREAREA A PESTE 252.000 LOCURI DE MUNCĂ

1 dolar american = 4.2570 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, și lira sterlină este tot în scădere. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda înregistrează azi o valoare mai mică decât cea de ieri, 8 iulie.

1 liră sterlină = 5.3772 lei