Cutremur cu magnitudinea 7 în Bali. Lora a tras o sperietură zdravănă: ”Eu zic să vă îngrijorați”

Publicat: 08/07/2020 | 14:01

Cutremur cu magnitudinea 7 în Bali. Lora și Ionuț Ghenu, blocați pe insulă din luna martie, au tras o sperietură zdravănă.

Lorei i-a stat sufletul în loc. În Bali a fost cutremur cu magnitudinea 7, iar artista și iubitul ei au tras o sperietură de zile mari. Lora a ținut, însă, să le mărturisească fanilor că atât ea cât și Ionuț Ghenu sunt în afara oricărui pericol. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE SPUNEA GEORGE BURCEA DESPRE FEMEIA IDEALĂ, ÎN URMĂ CU CINCI ANI: ”NU AȘ DORI SĂ…”)

”A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați. ? #moldoveanca #amazing #bali #islandofgods”, a scris Lora pe Instagram.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie. Cei doi aveau programat zborul spre România pe 1 iulie. Din păcate, însă, a fost anulat. Cei doi trebuiau să se întoarcă pe 7 iulie în țară, însă, din nou le-a fost anulat zborul.
Pentru a nu li se mai anula cursa spre România, Lora și Ionuț și-au luat bilet pe 20 iulie. Pe 23 iulie este ziua de naștere artistei și vrea să o petreacă în țară, alături de apropiați. (VEZI ȘI: „ANDRELELE” S-AU REUNIT LA MARE, CU TOT CU NOII IUBIȚI. AU STAT TOȚI PATRU PE NISIP ȘI…)
”S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute”, a spus Lora.