Dana Nălbaru, despre ziua în care a adoptat-o pe fetița ei: ”Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”

Publicat: 20/04/2019 | 15:03

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au surprins pe toată lumea când s-a aflat că au adoptat o fată de etnie romă. La mai bine de un an de când și-a mărit familia, fosta membră a trupei HI-Q a făcut mărturisiri emoționante despre ziua în care a adoptat-o pe Roxana.

Dana Nălbaru și-a dorit să înfieze un copil căruia să-i ofere o nouă șansă la viață. A cunoscut-o pe Roxana, fetița de etnie romă și nu a stat pe gânduri. Artista nu a plecat urechea la prejudecățile altora și a continuat să facă demersurile necesare pentru ca Roxana să fie în familia lor. (CITEȘTE ȘI: DANA NĂLBARU A FĂCUT ANUNȚUL AZI, DUPĂ 14 ANI DE CĂSNICIE CU DRAGOȘ BUCUR: „MI-A FOST FRICĂ DE ASTA, DAR..”)

”Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei. Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a declarat Dana Nălbaru pentru life.ro.

Dana Nălbaru, fostă membră a trupei HI-Q

Dana Nălbaru s-a născut pe 23 octombrie 1976 în Brașov. Ea s-a făcut remarcată în 1996, odată cu apariția formației HI-Q, unde a cântat împreună cu Florin Grozea și Mihai Sturzu. Din păcate pentru fanii lor, trupa s-a destrămat la 18 ani de la înființarea ei.

Vedeta este căsătorită de 13 ani cu actorul Dragoş Bucur (41 de ani) şi au împreună trei copii – doi biologici: Sofia (11 ani) şi Kadri (2 ani)– şi unul adoptat: Roxana (6 ani). De ceva vreme, Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor; şi-a dedicat aproape tot timpul creşterii copiilor şi a mărturisit că nu are de gând să mai revină pe scenă. Cu toate astea, de curând, artista a dat startul unor întâlniri cu publicul în mai multe oraşe, sub numele de “Redescoperă iubirea”. (VEZI ȘI: UNDE S-AU REFUGIAT DRAGOȘ BUCUR ȘI DANA NĂLBARU! AU SPUS ADIO CAPITALEI: ”ZICI CĂ E ȚĂRAN DE-AL NOSTRU!”)

“Ideea a venit în urma nenumăratelor mesaje primite pe reţelele de socializare, în care femeile mă întrebau: «Trec printr-o perioadă grea, dă-mi un sfat» sau «Cum reuşeşti să fii atât de puternică». M-am gândit că aş putea să le ajut pentru că eu am reuşit să ajung la un echilibru. Am început să povestesc din experienţele mele de viaţă şi aşa s-au născut aceste întâlniri. Este o campanie de conştientizare a faptului că trebuie să-ţi găseşti sinele pentru a fi în echilibru”, a explicat Dana Nălbaru despre proiectul “Redescoperă iubirea” pentru adevarul.ro.

Citește și...