Dani Mocanu, reacție virulentă! Manelistul l-a făcut praf pe concurentul de la Insula Iubirii care a declarat că își bate iubita

Publicat: 14/09/2018 | 13:24

Dani Mocanu, supranumit și ”băiatul rău al manelelor”, nici nu vrea să audă despre violența împotriva femeilor. Chiar dacă admiră, fără rezerve, viața de cartier și cântă despre ea, în stilu-i caracteristic, de fiecare dată când are ocazia. 

Numai că manelistul a fost extrem de supărat atunci când unul dintre concurenții de la ”Insula Iubirii”, Răzvan Manea, s-a lăudat în emisiune că este un băiat ”dur” și că o ”atinge” pe iubita lui atunci când consideră că ar fi nevoie. Să nu credeți că o atinge cu o floare. Nu, Răzvan se ajută de pumn, de palmă, considerând că un astfel de comportament agresiv este unul normal. El a recunoscut și că este fan al manelistului Dani Mocanu, apoi a concluzionat că versurile acestuia îi sunt un exemplu de urmat în viață.

(Citește și ”Droguri, proxrnetism, viață de hoț! Dani Mocanu face dezvăluiri uluitoare despre copilăria lui”)

Manelistul Dani Monanu a luat foc auzind declarațiile lui Răzvan

Foc și pară s-a făcut manelistul Dani Mocanu atunci când a auzit care este părerea lui Răzvan despre relația dintre un bărbat și o femeie. A decis să îi dea acestuia o replică usturătoare.

”Violența împotriva femeilor este un lucru care ar trebui să îl rușineze, nu să se laude cu așa ceva. Pot înțelege că nu e ea vreo sfântă, că poate scoate tot ce e mai rău în el, dar să facă un asemenea gest este inadmisibil. Nu concep să bați femeile. Dacă vrei să te bați, mergi la sala de sport și acolo faci box, te bați cu bărbați, nu cu femei. Adică, pe o femeie o poate atinge, dacă e șmecher, cu vorba, nu cu pumnul”, a declarat Dani Mocanu pentru WOW.biz.

Deși Răzvan a spus că este fanul său, Dani Mocanu nu l-a menajat pe participantul de la ”Insula Iubirii”.

”Sunt convins că gesturile astea ale lui, lauda cu asemenea fapte de care mie mi-ar fi rușine, vin dintr-o singură chestie: nu are încredere în el, vrea să se simtă puternic”.

Tototdată, manelistul a completat sfaturile de viață adresate lui Răzvan: ”Dacă nu te înțelegi, dacă nu o scoți la capăt din vorbă, ești bărbat și pleci, nu o lovești!”

(Citește și ”Dani Mocanu ar fi plătit ca să apară cu mascații într-un videoclip”)

Informații despre fanul agresiv al lui Dani Mocanu

Răzvan Manea, a cărui declarație a surprins pe toată lumea, a cunoscut-o pe Cătălina Dimache – cea despre care a spus că o mai ”atinge” din când în când – pe o rețea de socializare. Ea a mai fost căsătorită și are un copil. Însă, din câte observăm violența lui Răzvan, infidelitatea sau felul agresiv în care se exprimă nu au făcut-o să se îndepărteze de el. Cel puțin până acum…

Citește și...