Dani Mocanu șochează din nou! Artistul s-a filmat la bordel în compania mai multor domnișoare

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 15:54
Dani Mocanu șochează din nou! Artistul s-a filmat la bordel în compania mai multor domnișoare

Dani Mocanu este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena muzicală din România. Acesta surprinde constant pe toată lume prin stilul său excentric și modul opulent în care își tăriește viața.

Este un „băiat rău” și ține să își mențină această titulatură, atât prin melodiile pe care le lansează, cât și prin felul în care își trăiește viața. Recent acesta a făcut publice câteva imagini în care este prezentată o zi din viața lui. (CITEȘTE ȘI: SNOOP DOGG S-A RUPT ÎN FIGURI PE MUZICA LUI DANI MOCANU! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE. VIDEO)

Clipul din mediul online începe cu o sesiune de cumpărături, în care Dani Mocanu își demonstrează puterea financiară. Mai apoi cum întreaga acțiune are loc în Elveția, țară în care prostituția e legală, Dani Mocanu împreună cu mai mulți prieteni merg la un bordel.

Imaginile din bordel sunt grăitoare. Dani Mocanu și prietenii săi apar în compania mai multor domnișoare care le dansează și care întrețin atmosfera. Mai apoi după ce distracția de la bordel s-a terminat, artistul a plecat să susțină un concert unde a cântat pentru români și a primit numeroase dedicații, adunând o sumă frumoasă de bani.

Dani Mocanu, revoltat de colegii de breaslă

Dani Mocanu s-a revoltat încă o dată pe rețelele de socializare. De data aceasta, manelistul a avut un mesaj pentru colegii săi de breaslă. (VEZI ȘI: EMILY BURGHELEA, IDILĂ CU DANI MOCANU? FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT, IPOSTAZE TANDRE CU MANELISTUL, ÎN CEL MAI NOU VIDEOCLIP AL ACESTUIA. VIDEO)

Concret, cântărețul spune că s-a săturat să vadă în jurul lui „artiști” care nu se străduiesc deloc, care nu sunt în stare să facă nimic original.

„Ai dq lăutari inculți și înapoiati făcuți grămada … ați început să-l copiați toți pe Salam să faceți numai triluri până nu mai aveți pic de aer în voi. Fiți bă, originali bă panaramelor că d-aia nu aveți niciun rezultat … d-aia cântați de câte 10-15 ani și nu va cunoaște decât stradă voastră. Cântați ba panaramelor să înțeleagă omu ceva nu va mai dați în spectacol cu ceva ce nu e al vostru că va stă prost rău!!!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.