Daniela Crudu a împlinit 30 de ani. Cum a fost surprinsă în timp ce era la un restaurant de lux din Ibiza

Publicat: 14/06/2019 | 15:33

Astăzi este ziua de naștere a Danielei Crudu, iar petrecerea a început-o cu ore bune înainte de miezul nopții. Aflată în Ibiza, fosta asistentă TV a fost surprinsă într-un mod plăcut în timp ce era la un restaurant de lux împreună cu câțiva prieteni apropiați. Ea le-a dezvăluit fanilor două dintre cadourile pe care le-a primit.

Citește și: Nu este o eroare! Ce note a luat Daniela Crudu la Bacalaureat

Daniela Crudu a împlinit 30 de ani

Sărbătorita și-a făcut apariția la masa rezervată într-un restaurant de patru stele din Ibiza într-o rochie mulată neargă, cu decolteu și o croială sexy. La scurt timp după ce a ajuns la localul de fițe, Daniela Crudu a urcat pe rețelele de socialiazare o poză cu ea, iar în dreptul acesteia a scris mesajul: “#readyformybirthday #30years #pregătităentruziuameadenaștere #30deani 🔝💎⭐️❤️”.

Când ceasul a arătat miezul nopții, focoasa brunetă a primit din partea prietenilor care erau prezenți la cina târzie un tort cu un design special, pe care a fost scrisă urarea: “La mulți ani, Daniela!”. Un alt dar costisitor este un set de creme și parfum de la o firmă celebră. “#birthday #party #30years #cipriani #dinner #friends #enjoy #life #ibiza #summer #happygirl ❤️💎❤️”, a scris Daniela Crudu când a urcat pe contul ei de Instagram fotografia în care ține tortul în mână.

Vedeta de la Antena 1 și invitații ei s-au răsfățat cu preparate delicioase și șampanie fină. “💐 La mulți ani! 🎂🍾🥂😘”, “La mulți ani, iubi! Să fii sănătoasă, iubită, să ai parte de multă fericire și să ți se îndeplinească toate dorințele! Love you!”, “La multi ani,sa ai o zi superbă alături de prietenii dragi!❤️”, “Ai stricat bunătate de șampanie cu asa pahar 😕👊”, “La mulți ani sănătoși și fericiți, Daniela! 🎉✨🎂 Să ai parte în viața numai de bucurii și împliniri! Te pup 😘❤” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina. Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.

Citește și...