Daniela Crudu, declarație șocantă: “Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi”

Publicat: 15/03/2019 | 10:04

La invitația lui Dan Capatos, fosta asistentă de la “Xtra Night Show” a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut. În cadrul interviului, Daniela Crudu a făcut o declarație șocantă în legătură cu înfiorătoarea operație de alungire a membrelor inferioare. Bruneta focoasă a mărturisit și când revine la TV.

Citește și: Daniela Crudu, dependentă de operații estetice de 10 ani! Cum arăta la debutul în showbiz, când era blondă şi fără silicoane

Daniela Crudu, declarație șocantă: “Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi”

În vârstă de 29 de ani, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice în ultimul deceniu. Prezentă în platoul de la “XNS”, vedeta a povestit unele lucruri despre intervențiile pe care le-a făcut la medicul estetician, însă, nu a oferit un număr exact al acestora. Un lucru este sigur însă: bruneta “și-a sculptat” fața, bustul, dar și corpul.

Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (…). Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a declarat Cruduța în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

În legătură cu revenirea ei pe micile ecrane, Daniela Crudu a spus că acest lucru se va întâmpla în vara acestui an, respectiv la emisiunea lui nea Mărin.

Citește și: Top 50 vedete din România fotografiate în cele mai ”rușinoase” ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina. Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.

Citește și...